Masumlar Apartmanı 26. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 26. Bölüm İzle
Her Salı TRT1 ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı 26. Bölüm İzle; Dizinin son bölümüne, haftalık özete ve canlı yayın linki hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz!

OGM Picture imzalı TRT1 kanalının dram konulu dizisi Masumlar Apartmanı 26. Bölüm ile bu akşam ekranlara geliyor. Hakkında konuşulan ve oyuncuların bir çok açıdan kendilerine özgü karakterler sergiledikleri dizi Çağrı Vila Lostuvalı Ender Mıhlar Çiğdem Bozali yönetmenliğinde Deniz Madanoğlu Rana Mamatlıoğlu tarafından kalame alınarak her hafta seyircisi ile buluşuyor.  Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı güçlü yapım, yayın gününde reyting sıralamasında ilk sıralara adını yazdırmayı başarıyor. 

Gerek elealınan karakterlerin işlenmesi, gerekse oyuncunların sergiledikleri performans konusunda tereddüt gerektirmeyen dizimiz Masumlar Apartmanı son bölüm ful hd kalitesinde ve canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkimizi kullanabilir, yüksek çözünürlük ile sevdiklerinize tavsiye edebilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

Masumlar apartmanında bu hafta İnci Safiye'nin karşısında yaşadığı patlamanın ardından garip davranışlarda bulunur. Öfkesini kusarken kimse önünde duramaz. Ne ege, ne Han, ne de dedesi yanına yaklamaşaz. Ancak İnci'nin yaşadıklarını yaşayıp ona akıl verecek tek bir kişi vardır. Safiye. Ne kadar kavga edip birbirleri ile frekansları tutmuyor olsa da birbirleri ile aynı yolda yürürler. Safiye'nin söyledikleri ile İnci silkelenir. 

Diğer yanda Ege babasının ölümü ile yıkılmıştır. Neriman ona destek olmak isterken büyük bir iş yapar. Aralarında anlaşılmayan hisler başlamışştır. Safiye bu durumu atlatmak için kendini her zamanki gibi temizliğe verir. İnci babasının mezaarından döndüğünde hayatı herkese dar etmiştir. Gülben Esat'ın kendisine yaşattığı güzel geçen bir buluşmanın hatıraları ile hayaller kurarken, yine bir hüsran onu beklemektedir. Han ise Naci'nin hayatlarında olmaması gerektiğini düşünerek onu göndermek için elinden geleni yapar. Fakat bu hamlesi onu bambaşka bir sınav ile sınayacaktır. 

16-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar