Masumlar Apartmanı 3. Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 3. Bölüm izle!
Kısa sürede yeni sezonun en dikkat çeken dizisi olmayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranda. Masumlar Apartmanı 3. Bölüm izle!

Yeni sezonun en dikkat çekici dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı bu akşam 3. Bölümüyle ekranda olacak. Gerçek bir hayat hikayesini anlatan Masumlar Apartmanı ilk iki bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Psikolojik rahatsızlıkları olan bir ailenin hikayesini anlatan yeni dizi Masumlar Apartmanı 3. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı dikkat çekmeyi başardı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan yeni dizi Masumlar Apartmanı ilk iki bölümüyle salı akşamlarının en çok izlenen yepımlarından biri olmayı başardı. Senaryosu ve başarılı oyuncularıyla dikkat çeken dizinin 3. Bölümü ise birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın muhteşem oyunculuğuyla sezona başarılı bir giriş yapan Masumlar Apartmanı, 3. Bölümüyle de seyirciyi ekrana bağlayacak. Masumlar Apartmanı 3. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı son bölüm canlı izle

TRT 1'in en iddialı yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı son bölümüyle yine çok konuşulacak. Birkan Sokullu'nun canlandırdığı Han karakteri, Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakteri ve Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakteri oldukça ilginç takıntı ve huyları olan kardeşler olarak çarpıcı sahnelerde yer alıyor. Han'ın ailesi ve görüp aşık olduğu İnci arasındaki gel gitleri ve mücadelesi ekrana yansıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazılan senaryo aynı zamanda Madalyonun İçi adlı romandan hareketle ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı 3. Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 3. Bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 3. bölümde yine sürpriz gelişmeler izleyiciyi beklerken apartmanda yaşanan ilginç olaylar yeni taşınan kiracıların dikkatini çekmeye başlamıştır. İnci'nin Han'ın odasında kaldığını gören Safiye ise kriz geçirerek temizliğe girişmiştir. Yeni bölümde Safiye'nin Gülben'e söylediği ağır sözler ise Gülben'i iyice yaralayacaktır. Safiye ile İnci'nin dedesinin de karşı karşıya geldiği Masumlar Apartmanı'nda büyük gelişmeler yaşanacak. Dikkat çeken, merak uyandıran Masumlar Apartmanı yeni bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Masumlar Apartmanı 3. Bölüm izle!

29-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar