Masumlar Apartmanı 31. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 31. Bölüm izle
Her Salı TRT1 ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı 31. Bölüm İzle; Dizinin son bölümüne, haftalık özete ve canlı yayın linki hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz!

OGM Picture imzalı TRT1 kanalının dram konulu dizisi Masumlar Apartmanı 31. Bölüm ile bu akşam ekranlara geliyor. Hakkında konuşulan ve oyuncuların bir çok açıdan kendilerine özgü karakterler sergiledikleri dizi Çağrı Vila Lostuvalı Ender Mıhlar Çiğdem Bozali yönetmenliğinde Deniz Madanoğlu Rana Mamatlıoğlu tarafından kalame alınarak her hafta seyircisi ile buluşuyor.  Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı güçlü yapım, yayın gününde reyting sıralamasında ilk sıralara adını yazdırmayı başarıyor. 

Gerek elealınan karakterlerin işlenmesi, gerekse oyuncunların sergiledikleri performans konusunda tereddüt gerektirmeyen dizimiz Masumlar Apartmanı son bölüm ful hd kalitesinde ve canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkimizi kullanabilir, yüksek çözünürlük ile sevdiklerinize tavsiye edebilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar alır.
 
Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci’yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.
 
İnci’nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han’ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep olur. Gülben’e iyice kafayı takan Anıl ise yeni planını devreye sokar.

Başlarına gelmeyen kalmayan bu 4 kardeşin annelerinden kalma mirası sadece kendi hayatlarını değil hayatlarını birleştikleri insanlar, arkadaşlar ve çevresini de etkiler. Masumlar Apartmanı yepyeni krizler ile yeni bölüm bu akşam saat 20:00'de TRT1 ekranlarında sizlerle. 

27-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar