Kazara Aşk'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Kazara Aşk ne zaman başlıyor?

Kazara Aşk'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Kazara Aşk ne zaman başlıyor?
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Kazara Aşk'ta hazırlıklar devam ediyor. Yeni dizi Kazara Aşk'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Kazara Aşk ne zaman başlıyor?

Televizyon dünyasında harekteli günler. Bir yanda final yapan diziler varken diğer yanda yeni diziler bir bir seyirciyle buluşmaya başlıyor. Eylül ayında başlayan sezonun sona ermesine sayılı günler kala yaz dizileri ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Star Tv'de yayınlanacak Kazara Aşk dizisi de yaz için hazırlanan dizilerden biri. Koliba Film tarafından projelendirilen Kazara Aşk'ın yapımcılığını Ata Türkoğlu üstleniyor. Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın senaryosunu yazdığı Kazara Aşk'ın yönetmen koltuğunda ise Sadullah Ceren olacak.

Kazara Aşk oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var?

Koliba Film'in iddialı dizisi Kazara Aşk, Star Tv'de yayına başlayacak. Genç oyuncuları bir araya getirecek Kazara Aşk dizisi yaz sezonu için hazırlanıyor. Kazara Aşk dizisinin başrollerini Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar paylaşıyor. Başarılı oyuncular dizide Şival ve Civan karakterlerini canlandıracak. İki başarılı oyuncunun partner olduğu dizide keyifli bir aile hikayesi ekrana gelecek.

Kazara Aşk oyuncu kadrosunda, Servet Pandur, Aycan Koptur, Uğur Çavuşoğlu, Selin Işık, Burakhan Yılmaz, Sadi Celil Cengiz, Deniz Altan gibi başarılı isimler yer alıyor. Yaz sezonunda içinizi ısıtıcak bir hikayeyi ekrana taşımaya hazırlanan yeni dizi Kazara Aşk'ın cast çalışmları devam ediyor.

Kazara Aşk konusu ne? Kazara Aşk ne zaman başlıyor?

Ekrana gelmeye hazırlanan Kazara Aşk dizisinin çekimlerine İstanbul'da başlanmıştı. Bir birinden özel karakterlerle eğlenceli bir hikaye seyirciyi bekliyor. Kazara Aşk'ta, bir kaza sonucu tanışan gençlerin hayatlarında açılan yeni sayfa komedi tatdında ekrana taşınacak. Yakında Star Tv ekranında olacak Kazara Aşk'ın yayın tarihi henüz netleşmedi.

Kazara Aşk kadrosuna yeni katılan başarılı oyuncu Burakhan Yılmaz dizide Doktor Kenan karakterini canlandıracak. Başarılı oyuncu Burakhan Yılmaz, "Kazar Aşk’ta oynamak, üstelik bir doktoru canlandırmak benim için büyük mutluluk. Dizimizin çok sevileceğine eminim. Keyifli aile komedisi sevenler Star ekranlarında buluşacak" ifadelerini kullandı. Merakla beklenen yeni dizi Kazara Aşk yakında Star Tv'de!

27-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar