Masumlar Apartmanı 36. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm izle
Masumlar Apartmanı 36. Bölüm izle: TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 1 Haziran tarihinde ekrana gelen yeni bölümü tek parça ve full HD kalitesinde bu adreste.

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm izle: TRT 1 ekranlarının en çok izlenen ve sosyal medyada adından en çok bahsettiren dizisi Masumlar Apartmanı 1 Haziran Salı akşamı 36. bölümü ile ekranda olacak. Yeni bölümü merakla edilen diziyi izlemek için bekleyen izleyiciler hangi adreste en kaliteli olarak izleyebileceğiyle ilgili arama motorlarında arama yapıyorlar. Masumlar Apartmanı dizisinin 36. ve yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebileceğiniz internet adresine bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Masumlar Apartmanı dizisinin 36. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Sevilen dizinin yeni bölümünün kısa bir özetine sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm izle

Salı akşamlarının TRT 1 klasiği haline gelen Masumlar Apartmanı, 1 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da 36. bölümüyle ekrana gelecek. OGM Pictures tarafından hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin 36. ve yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebileceğinizi bir kez daha hatırlatalım. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm özeti

Gülru ve Tomris, birden bire gelince Safiye ve Naci arasındaki ipler bir hayli gerilir. Safiye, Naci'yi tedavi olması için aralarının bozulması pahasına ikna etmeye çabalar. Naci ise en sonunda kararını Safiye'ye bildirmek için özel bir mekan seçer. Gülben ise ani bir şekilde Esat'ın annesi Şennur ile tanışır. İlk karşılaşmalarında herhangi bir problem yaşamasa da Şennur'dan gelen yemek daveti karşısında büyük bir sınav daha vermek zorunda kalır. İnci de Han'a bir sürpriz yapmak için kolları sıvar. Bu sürprizi yapabilmesi için Safiye'nin büyük bir kuralını çiğnemesi gerekecektir. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD bir şekilde bu sayfadan izleyebilirsiniz.

01-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar