Masumlar Apartmanı 37. Bölüm izle (Sezon Finali)

Masumlar Apartmanı 37. Bölüm izle (Sezon Finali)
Masumlar Apartmanı sezon finali izle. Masumlar Apartmanı İnci ölüyor mu? Masumlar Apartmanı 37. bölüm izle. Masumlar Apartmanı tek parça izle.

TRT ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı sezon finali ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hayatın içinde hikayesi ile izleyenlerin bağımlısı haline gelen Masumlar Apartmanı dizisinde bu hafta neler yaşanacak? sorusu oldukça merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Masumlar Apartmanı 36. yeni bölümünde yaşananların ardından tüm gözler bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanındaydı. Peki Masumlar Apartmanı 37. yeni bölümde neler yaşanacak? Masumlar Apartmanı sezon finali ne zaman? Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman? Masumlar Apartmanı İnci ölüyor mu? Masumlar Apartmanı İnci hamile mi? Masumlar Apartmanı bitti mi? İşte TRT 1 kanalının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar..
TRT 1 kanalının başarılı dizisi Masumlar Apartmanı 37. bölüm (sezon finali) tek parça full HD izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 37.  bölümde neler yaşanacak?
Masumlar Apartmanı 37. yeni bölümde İnci, Han ile ilgili tüm gerçekleri öğrenecek. Han ise İnci'yi kendisini terketmemesi için ikna etmeye çalışacaktır. Ancak İnci'nin kararı kesindir. İnci, bu sarsıntının ardından öğreneceği bir gelişme ile tamamen bambaşka bir dünyaya geçiş yapacaktır. Bir bebeği olacağını öğrenen İnci, fragmanda toprağın altında görünüyor. Bunu gören seyirci ise İnci'nib ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Öte yandan ailesini toparlamaya çalışan Safiye ise, Naci'nin tedavi için gideceği zamanın yaklaşması ile strese girer. Güven ise Esat ile görüşmemeye devam eder ve Esat'ı bu durum çok rahatsız etmektedir. 
Merak ettiğiniz tüm ayrıntılar bu akşam Masumlar Apartmanı 37. bölümü ile TRT 1 ekranlarında.

Masumlar Apartmanı geçtiğimiz hafta neler yaşandı?
Masumlar Apartmanı 36. bölümde Esat'ı annesi ile tanışmak için yemeğe giden Gülben, zor bir gece geçirir. Ancak kazasız belası bir şekilde tanışma akşamını atlatır. Öte yandan Han'ın Naci'yi sakladığını öğrenen İnci, büyük bir şok geçirir. Ayrılmak istediğini söyleyen İnci, oldukça kararlıdır. Yayınlanan yeni bölümün ardından İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılacağı iddiaları güçlenmişti.

Masumlar Apartmanı oyuncuları

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi oyuncu kadrosunda Tansel Öngel, Atilla Şendil, Esra Ruşan, Metin Coşkun, Uğur Uzunel, Gizem Katmer, Emir Özden, Meriç Özkaya, Barış Bağcı, Açelya Devrim Yılhan, Ceren Yüksekkaya, Seda Akman, Selim Can Yalçın, Cem Avnayim gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Senaryosunda Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı, Ender Mıhlar ve Çiğdem Bozali yer almaktadır.

08-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar