Masumlar Apartmanı 4. Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 4. Bölüm izle!
Yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam yayında. Masumlar Apartmanı 4. Bölüm izlemek için tıklayın!

Yeni sezonda en çok izlenen diziler arasına yerleşen Masumlar Apartmanı ilk 3 bölümüyle çok beğenilmişti. Masumlar Apartmanı yeni bölümü olan 4. Bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Merakla beklenen Masumlar Apartmanı yeni bölümde de yine izleyiciyi ekrana bağlayacak çok özel sahneler var. Masumlar Apartmanı 4. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle!

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi hem sosyal medyada hem de diziler arasında zirveye yerleşirken yeni bölümleri de oldukça merak ediliyor. Yeni sezonun en iddialı dizisi olmayı başaran Masumlar Apartmanı gerçek bir hayat hikayesinden esinlenirlerek yazılan bir kitaptan uyarlandı. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun yazdığı Madalyonun İçi isimli kitaptan esinlenilerek senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunun başarısıyla zirveye yerleşti. Masumlar Apartmanı son bölüm izle!

Masumlar Apartmanı oyuncularının performansı sosyal medyayı sallamıştı

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Gizem Katmer, Emir Özden, Atilla Şendil, Esra Ruşan'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı 3. Bölüm çok beğenilmişti. Özellikle dizideki psikolojik sorunları olan abla karakterini canlandıran Ezgi Mola ve kardeşini canlandıran Merve Dizdar'ın oyunculukları tam not almış ve sosyal medyada Merve Dizdar etiketi uzun süre gündemde kalmıştı. Merve Dizdar bu hafta da aynı performansla Gülben karakterini canlandırıyor. Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle!

Masumlar Apartmanı 4. Bölümde neler olacak?

Psikolojik problemleri olan sıradışı bir ailenin hikayesini ekrana taşıyan Masumlar Apartmanı 4. Bölümde de oldukça dikkat çeken sahneler yer alıyor. Han ve İnci'nin yakınlaşması engellere takılıyor ve İnci tercihini Han'dan ayrılmaktan yana kullanıyor. Bu durum Han'ı oldukça sarsarken gizemli dünyasında büyük kırılmalara sebep oluyor. Fragmanda İnci'nin radyodan söylediği şarkı eşliğinde Han'ın çöpteki görüntüleri diziye olan merakı arttırdı. Diğer yanda Safiye ve Gülben'in sahneleri yine çok konuşulacak cinsten. Merakla beklenen Masumlar Apartmanı yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da  TRT 1 ekranlarında.

Masumlar Apartmanı 4. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanarak canlitv.com adresinden online dizi izlemenin keyfini çıkarın. İyi seyirler…

06-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar