Masumlar Apartmanı 40. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 40. Bölüm izle
Kardeşler, babalarını kaybetme korkusuyla sarsılır. Han’a ulaşamayan kardeşler, parçalanmanın eşiğindedir. Hastanedeki Gülben ve Neriman çaresizlik içinde boğuşmaktadır.

Salı akşamları reytinglere ambargo koyan TRT1dizisi Masumlar Apartmanı gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerini ekrana getirmeye devam ediyor. 28 Eylül Salı akşamı yayınlanan Masumlar Apartmanı 40. yeni bölümde kardeşler, babalarını kaybetme korkusuyla sarsılmıştır. Üstelik Han’a ulaşamayan kardeşler, parçalanmanın eşiğindedir. Hastanede bekleşen Gülben ve Neriman çaresizlik içinde boğuşurken eve kısılıp kalan Safiye’ye hiç beklemediği birinden destek gelir. kendisine zor da olsa ulaşılan Han'ın tepkisi ne olacak?  Neriman’ın okula kayıt yaptırmadığını bilen Rüya, Han ve Anıl’a kendini kabul ettirebilecdk mi? Safiye'yi yeniden ümitlendiren telefon kimden geliyor? Her şeye rağmen Han'ın geri döneceğini uman Gülben'in yüzleşmek zorunda olduğu gerçekler neler? Radikal bir adım atan Gülben'i eve döndüğünde bekleyen sürprizin yer aldığı Masumlar Apartmanı 40. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Masumlar Apartmanı 40. Bölüm izle

OGM Pictures’in yapımını üstlendiği, Çağır Lostuvalı’nın yönettiği, Deniz Madanoğlu imzalı Masumlar Apartmanı’nda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola rol alıyor. 28 Eylül Salı akşamı TRT1’de ekrana gelecek Masumlar Apartmanı 40. Yeni bölümde kardeşler, babalarını kaybetme korkusuyla yıkılmıştır. Bir türlü Han’a ulaşamayan kardeşler, parçalanmanın eşiğindeyken hastanede bekleşen Gülben ve Neriman çaresizlik içinde boğuşmaktadır. Diğer yandan eve kısılıp kalan Safiye’ye hiç beklemediği birinden destek gelir. 

Gizemli telefon kimden geliyor?

Kendisine zor da olsa ulaşılan Han, eskisi gibi davranmaya devam ederken Neriman’ın okula kayıt yaptırmadığını bilen Rüya, ipleri eline almaya karar verir. Bunun için de Han ve Anıl’a kendini kabul ettirmesi gerektiğini düşünen Rüya, her yolu denemeye kararlıdır. Rüya, Han ve Anıl’a kendini kabul ettirebilecek mi? Safiye'yi yeniden ümitlendiren gizemli telefon kimden geliyor? Her şeye rağmen Han'ın geri döneceği ümdiyle yaşayan Gülben, onunla konuşmaya gider ancak gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Bunun sonucunda  bir karar varması gereklidir. Radikal bir adım atan Gülben'i eve döndüğünde bekleyen sürprizin yer aldığı Masumlar Apartmanı 40. son bölüm 28 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de TRT1'de. Keyifli seyirler.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar