Masumlar Apartmanı 46. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 46. bölüm izle
Masumlar Apartmanı 46. bölüm izle: TRT 1'de yayınlanan dizinin keyfini canlı ve HD kalitesiyle çıkarmak için tüm ayrıntılar.

Masumlar Apartmanı 46. bölüm ekranlarda olacak. Dizide tansiyon artarken Safiye, evliliğe bir adım daha yaklaşan Gülben ve Esat'a karşı nasıl bir hamle yapacak bu akşam belli oluyor. Bu diziyi ekrana taşıyan kanalın canlı yayın sayfasına hareket etmek için bağlantıya tıklayın.

OGM Pictures imzası bulunan ilgi çekici TRT 1 dizisi, 9 Kasım Salı akşamı yine izleyenlerini ekran başına geçirecek. Masumlar Apartmanı 46. bölüm, dizinin takipçileri tarafından merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Yeni bölüm fragmanlarında Safiye'nin Gülben'i evlenmekten vazgeçirmek için oynadığı akıl oyunları ve Gülben'in geçmişiyle ilgili kimseye anlatmadığı bir sır dikkat çekiyor.

Masumlar Apartmanı 46. bölüm izle

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun bulunan Masumlar Apartmanı 2. sezonuyla devam ediyor.  Masumlar Apartmanı 46. bölüm merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar ve ön izleme bu merağı daha da arttırdı. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Binnur Kaya yine Doktor Hanım karateriyle izleyicilerin karşısında olacak. Gülben ve Doktor Hanım arasındaki diyalog bölümün ses getiren anlarından biri olacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün son anları beklenmedik anlara sahne oldu. Bir haftalık bekleyişin ardından Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölümüyle TRT 1 ekranında olacak. TRT 1 kanalının canlı yayınını canlitv.com adresinden izleyebilme imkanına sahipsiniz.

Masumlar Apartmanı 46. bölüm özeti

Bir önceki bölümde apartmanda Esat'ın evlilik teklifine Gülben evet cevabı verdi ve Safiye bu anlara şahitlik etti. Masumlar Apartmanı 46. bölüm, evlilik telaşı içerisindeki Gülben ve buna engel olabilmek için her şeyi yapacak Safiye arasında geçiyor. Gülben, ablasının her şeyi bildiğinden bihaber şekilde ani evliliğine hazırlanır. Safiye ise henüz son hamlesini yapmamıştır. Kardeşine karşı oynadığı akıl oyunlarıyla onu evlilik fikrinden uzaklaştırmaya çalışır. Bunda tam olarak başarılı olmasa da Gülben'in aklında soru işaretleri oluşmaya başlar. En sonunda Gülben'in sabah evden ayrıldığını fark eden Safiye'nin beklenmedik hamlesi insanları şaşkın bırakır. Peki Gülben, ablasını ezerek Esat ile evlenebilecek midir? Han ise Ceylan ve Vedat meseleleriyle uğraşmaktan evdeki meselelerden biraz uzak kalır.

09-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar