Masumlar Apartmanı 5. Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 5. Bölüm izle!
Yeni sezonun en farklı senaryoya sahip dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı çok konuşulacak yeni bölümüyle bu akşam ekranda. Masumlar Apartmanı 5. Bölüm izle!

Yeni sezonun en dikkat çeken yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölümüyle TRT 1 ekranından seyirciyle buluşuyor. Başrollerinde güçlü isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 5. Bölüm yine çok konuşulacak. Masumlar Apartmanı 5. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Masumlar Apartmanı 5. Bölüm canlı izle!

Masumlar Apartmanı 5. Bölüm canlı izle!

OGM Picture yapım şirketi tarafından projelendirlen Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonda senaryosu ve başarılı oyuncuları ile en dikkat çeken yapımlardan biri oldu. TRT 1'de salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı 5. Bölüm bu akşam seyirciyle buluşuyor. Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın canlandırdıkları karakterlerle ön planda olduğu dizide yine çok konuşulacak sahneler yer alıyor. Masumlar Apartmanı 5. Bölüm canlı full HD izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz!

Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle!

Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan Masumlar Apartmanı'nda Birkan Sokullu'nun canlandırdığı Han karakteri ile Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakterinin aşkı ve bu aşkın önündeki psikolojik sorunları bulunan aile engeli konu alınıyor. Tüm bu engellerle mücadele ederek bir araya gelmeye çalışan çiftin Masumlar Apartmanı'ndaki serüveni herkesi derinden etkileyecek sahnelerle sunuluyor. Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle!

Masumlar Apartmanı 5. bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı yeni bölümde Han ve İnci'nin gizlice evlenmesinin ardından yaşanacaklar yine çok konuşulacak sahnelerle ekrana geliyor. Evlilik cüzdanlarını alarak apartmandan giren Han ve İnci'yi büyük bir şok bekliyor. İnci'nin dedesi ile Safiye'nin tartışması büyük bir kazayla sonuçlanırken, Safiye'nin yapacakları herkesi şoke edecek. Han İnci'yi alıp gitme planları mı yapıyor? Han ve İnci'nin evliliğini Safiye nasıl öğrenecek? Herkesi ve herşeyi göze alıp evlenen Han ve İnci'nin evliklerinde Han'ın psikolojik sorunları ön plana mı çıkıyor. İnci ve Han arasında çabuk başlayan kırılmalar onları neye sürükleyecek? Gülben'in yalnızlığı ve çöp dairedeki sahneleri ise yine çok konuşulacak. Hepsi ve daha fazlası Masumlar Apartmanı yeni bölümde. Masumlar Apartmanı 5. bölüm canlı izle!

13-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar