Masumlar Apartmanı 52. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 52. bölüm izle
Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Masumlar Apartmanı 52. bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Heyecan dolu dizi Masumlar Apartmanı 52. bölüm izle..

TRT1 ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı bu akşam yepyeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. 21 Aralık 2021 Salı akşamı ekranlara gelecek olan Masumlar Apartmanı 52. bölüm izle . Yeni bölümün ilk fragmanı yayınlanmasıyla izleyicinin yeni bölüme merakı birden attı. Peki, Masumlar Apartmanı 52. yeni bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı son bölüm izle..

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz gibi birbirinden başarılı isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinin bu haftaki yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı 52. bölüm fragmanında Gülben ve Esat'ın evliliğindeki sarsıntı göze çarptı. Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun senaryosunu paylaştığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun ''Madalyonun İçi'' romanından televizyon dünyasının en çok izlenen kanallarından biri olan TRT 1 için uyarlandı. Yayınladığı ilk günden itibaren hem televizyon dünyası ve sosyal medyayı kasıp kavuran dizinin bu hafta yani 21 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 52. yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Masumlar Apartmanı 52. bölüm izle

Masumlar Apartmanı bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Esat ve Gülben ayrılığın eşiğine geliyor. Gülben, ablası Safiye'den öğrendiği gibi kendi evinde de çok titiz davranmaya başlamıştır. Fakat bu durum Esat'ın pek hoşuna gitmez. Yayınlanan fragmanda Esat'ın Gülben'e 'Böyle devam edemeyiz!' sözleri damga vurdu. Her bölümü heyecanla bekleyen izeyicinin bu duruma çok üzüleceği aşikar. Diğer yandan Safiye hala Naci'nin evlenme teklifine yanıt vermemişken, fragman da ise Naci'nin Safiye'nin evinden temizlik yaptığı görülür. O esnada Safiye ve babası ile masada oturan Naci, bir cesaretle Safiye'yi babasından ister. Neriman ve Ege tüm bu yaşananlardan bir haber birlikte vakit geçirirlerken Rüya, Han'a aşkını haykırır. Ceylan'ın gidecek olması Han ile arasındaki uzaklığı yakınlaştırır. Yeni bölüm fragmanına damga vuran anlardan biri de Gülben'in yine siyah çöp torbası ile görünmesi olur. 

Safiye ve Naci'nin arasında geçen konuşma da ise Naci, 'Yağmur damlaları vuruyor cama, sen karanfilli bir çay demlemişsin ben piyanonun başındayım. İçerde bi bebek ağlıyor..' sözlerinin ardından büyük bir şoka uğrayan Safiye ise Naci'nin bu sözlerine 'Naci sen yürümek istemiyorsun, sen koşuyorsun. Ben düşmekten korkuyorum.' diyor. Bakalım bu yeni bölümünde Naci ve Safiye arasında neler yaşanacak?

21-12-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar