Masumlar Apartmanı 53. Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 53. Bölüm izle!
TRT1'in salı akşamları yayınlanan melodram gerilim dizisi Masumlar Apartmanı 53. yeni bölümü 28 Aralık Salı akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Masumlar Apartmanı 53. yeni bölüm izle!

TRT1'in salı akşamları yayınlanan melodram gerilim dizisi Masumlar Apartmanı 53. yeni bölümü 28 Aralık Salı akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Masumlar Apartmanı 53. yeni bölüm izle! Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden yayınlanan Masumlar Apartmanı 28 Aralık Salı akşamı yayınlanan 53. yeni bölümde Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenen Safiye, Naci’yle yüzleşir. Ümitsizliğe kapılan Safiye ne yapacak? Apartmana taşınacak olmanın heyecanını yaşayan Gülben, başına geleceklerden habersizdir. Taşınmanın ertesi günü yemek veren Gülben'in yaşadığı hüsran nasıl sonuçlanacak? Han ve Ceylan aralarındaki sorunları görmezden gelirken Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli birinin dengeleri sarstığı Masumlar Apartmanı 53. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar. 

Masumlar Apartmanı 53. Bölüm izle! 

28 Aralık Salı akşamı 53 bölümü ile ekrana gelen TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı her bölümde farklı bir heyecan ve gerilimle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı TRT1 melodram dizisinde ayrıca Açelya Devrim Yılhan, Emir Özden, Ceren Yüksekkaya, Esra Ruşen, Melisa Şenolsun, Seda Akman, Metin Coşkun, Tülay Bursa, Tansel Öngel ve Uğur Uzunel gibi usta oyuncular yer alıyor. OGM Pictures yapım olarak ekrana gelen Masumlar Apartmanı'nı Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar yönetiyor.

Yemek hüsranla sonuçlanıyor

Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir ve kararsızlığını yenerek Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmayınca ümitsizliğe kapılır. Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi Safiye'yi nasıl bir duruma sürükleyecek.  Apartmana taşınmasının heyecanını yaşayan Gülben, taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağını bilmezken taşınmanın ertesi günü verilen emek, Gülben için tam bir hüsranla sonuçlanır. Yardımına kim yetişecek? Han ve Ceylan ilişkilerindeki sorunları görmezden gelerek sadece mutlu olmaya odaklanırlar. Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli birinin tüm dengeleri sarstığı Masumlar Apartmanı 53. yeni bölümü 28 Aralık Salı günü saat 20.00'de TRT1'de. Keyifli seyirler.

28-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar