Masumlar Apartmanı 6. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm izle (Son Bölüm)
TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı 20 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartmanı 6. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı 20 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Altı haftadır ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar beklentiyi yükseltti. Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Masumlar Apartmanı 6. Bölüm izle ve Masumlar Apartmanı son bölüm izle araması yapıyorlar. Dizinin yeni yayınlanan bölümünde aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri haberimizin devamında inceleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI 6. BÖLÜM (20 EKİM SALI)

Masumlar Apartmı dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümüne Han ve İnci'nin evliliği damga vurmuşti. Evlilik cüzdanını alıp gelecek planları içerisinde apartmanının yolunu tutan ikili Memduh ve Safiye'nin kavgasına denk gelmiş ve büyük şok yaşamışlardı. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde neler olacak? İşte Masumlar Apartmanı 6. bölüm detaylar!

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm izle; Hikmet, İnci ve Han'ın evliliğini ailesiyle paylaşıyor. Safiye'nin en büyük korkusu gerçek olur. Masumlar Apartmanı büyük şokla çalkalanırken Haluk, İnci ve Han'ın evliliğinden haberdar olur ve bu durumu Han'a karşı kullanarak borçlarından kurtulmaya çalışır. İnci ise sevdiği adamın karanlık taraflarını gördükçe geleceğe dair kaygılanır ve sevdiği adamın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

Okuldan atılan Ege, Neriman ile aynı okulda okumaya başlar. Aileleri arasındaki tüm olumsuzluklara rağmen arkadaşlıklarını devam ettirirler. Radyodan istifa ederek ayrılan inci ekrar radyoya dönmek için Han'dan izin ister. Han, İnci'ye eski sevgilisi Uygar ile aynı iş yerinde çalışmasına göz yumar ancak asıl amacı bambaşkadır.

 Masumlar Apartmanı Son Bölüm izle; Safiye ise hiç beklemediği evlilik haberiyle büyük şok yaşamıştır. Yaptığı planlarla Gülben'in zor duruma düşmesine sebebiyet veren Safiye, Han ve İnci'nin evliliğinin gerçek olup olmadığını araştırmaya başlar. Hayatını bir evin içine sığdıran, tek güvenli alanı olarak gördüğü evinde onu kötü sürprizler beklemektedir.

20-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar