Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu?
Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Naci, Safiye'yi terkediyor. Masumlar Apartmanı Naci kimdir?

Trt1 kanalının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin senaryosu da en çok ilgi gören projelerden birisi oldu. Peki Naci, geri dönecek mi? Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Naci gidiyor mu? Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu?

Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu?

Bu akşam yayınlanan Masumlar Apartmanı yeni bölümde İnci'nin babası hayatını kaybeder ve İnci hayatının şokunu yaşar. Bir süre bu şoku atlatamayan İnci, Safiye'nin söyledikleri ile kendine gelir ve kardeşinin yanına gider. Öte yandan Gülben ile Esat arasında yakınlaimalar başlar ve Gülben şaşkın bir şekilde olup biteni izlemeye devam eder. Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemeyen Gülben, bir beklenti içine girmez. Tüm bunların yanı sıra Naci, kaldığı otel odasında tekrar hastalanır ve Safiye bu sefer buna tanık olur. Naci için çok endişelenen Safiye, bir an önce hastaneye gitmesi gerektiğini söyler ve ona özel yemekler yapmayı planlar. Ancak Han, artık Naci'nin gitmesi gerektiğine karar verir. Safiye ise Naci'nin söyledikleri karşısında şok olur.

Kızının yanına gitmesi gerektiğini söyleyen Naci, ertesi gün yola çıkacaktır. Safiye bunu anlayışla karşılamaya çalışır. Gülben'in tüm gerçekleri anlatması karşısında Safiye, Naci'ye engel olmak için otele gider ancak Naci otelden ayrılmıştır. İnci ve Safiye tren garına giderek Naci'yi ararlar. Ama malesef bulamazlar ve tren gider. Peki Naci, geri dönecek mi? Naci diziden ayrılacak mı? Masumlar Apartmanı Naci gidiyor mu?  Masumlar Apartmanı Naci ile ilgili tüm gelişmeler önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde belli olacaktır.

Masumlar Apartmanı Naci kimdir?
24 Haziran 1976 yılında dünyaya gelen Tansel Öngel, Kilis doğumludur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan Tansel Öngel, Mucize, Son Mektup, Babamın Kanatları gibi oldukça başarılı projelerde rol almıştır. 2007 yılında Özgr Özder ile evlenen Tansel Öngel 2009 yılında boşanmıştır. Günümüzde ise TRT 1 kanalında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandırmaktadır.

16-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar