Yağmur Aşık’a Hapis Şoku

Yağmur Aşık’a Hapis Şoku
Son zamanların en çok tartışılan magazin konularından biri olan Yağmur Aşık ve Emre Aşık olayında Yağmur Aşık’a mahkeme tarafından hapis cezası verildi.

Bir dönem futbolcu emre Aşık ile evli olan ve halen boşanama davası devam eden magazin dünyasının ünlü isimlerinden Yağmur Aşık hakkında bugün mahkemeden karar çıktı. Emre Aşık’tan iki çocuğu olan ve eşi Emre Aşık’ı öldürmeleri için iki ayrı zamanda iki arı tetikçi y-tutan ve bu konudaki davaları halen devam eden Yağmur Aşık hakkında mahkeme heyeti Jandarmaya direnme ve hakaret suçlarından dolayı karar verdi. Karar gereğince Yağmur Aşık hapis cezasıyla cezalandırılırken yine mahkeme kararın ertelenmesine gerek durulmadığını da belirtti. Temyiz yolu açık olan mahkeme sonunda karar kesinleşirse ünlü isim Yağmur Aşık ceza alarak ve hapse girecek. İşte haberin ve kararın detayları!

Yağmur Aşık’a Hapis Yolu Göründü

Bir zamanların ünlü futbolcularından biri olan Emre Aşık ile evli olan ve boşanma davaları devam eden ünlü isim Yağmur Aşık hakkında bugün görülen dava sonunda mahkeme heyeti tarafından hapis cezası verildi. Yağmur Aşık Düzce Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonunda hapisle cezalandırıldı. Eşi Emre Aşık’ı öldürtmeye çalışmakla suçlanan Yağmur Aşık bunun için tuttuğu kiralık katil Erdi Sungur’la birlikte Düzce’de Jandarmaya direnme hakaret davasından yargılandı. Görülen mahkeme sonrasında Yağmur Aşık “kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme” suçundan 1 yıl üç ay hapis cezasına yine “kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret” suçundan da 1 yıl 6 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti verilen cezalara ilişkin herhangi bir erteleme ya da hükmün açıklanmasını geri bırakma yoluna gitmedi. Mahkemenin verdiği kararın onanması durumunda ünlü ismin hapse gireceği belirtildi. Ayrıca Yağmur Aşık’ın daha önce ertelenen hapis cezaları da bozularak bu hapis cezalarına ertelenecek ve hüküm infaz edilecek.

Aracı Jandarmanın Üzerine Sürdü

Mahkeme kararına göre Yağmur Aşık ve Erdi Sungur’un ceza almasına sebep olan olay şöyle cereyan etti. “Düzce’nin Gülormanı Köyü’nde jandarma görevlilerinin koronavirüs tedbirleri kapsamında önleyici kolluk faaliyeti gerçekleştirdikleri sırada Erdi Sungur ve içinde bir kişinin daha olduğu araç hakkında ihbar yapıldı. Araç bir süre sonra jandarma kontrol noktasına yaklaştı. Sürücü Erdi Sungur dur ihtarına uymayarak jandarma görevlisi Gökhan K’nın üzerine aracı sürdü. Gökhan K kendini yana atarak aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Daha sonra Erdi Sungur ve Yağmur Aşık saklandıkları adreste yakalandı” ibareleri yer aldı.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar