Masumlar Apartmanı Yeni Sezona Büyük Bir Sürprizle Başlıyor

Masumlar Apartmanı Yeni Sezona Büyük Bir Sürprizle Başlıyor
Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı ikinci sezona hazırlanıyor. Masumlar Apartmanı yeni sezona sürpriz bir isim ile başlayacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eseri Madalyonun İçi kitabından uyarlama olarak ekranlarda yerini alan Masumlar Apartmanı dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Başrollerde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar’ın oyunculuk performansları ile seyircisini ekranlara kilitlemeyi başaran bir proje oldu. TRT1 ekranlarında başarılı bir sezonu geride bırakan Masumlar Apartmanı ikinci sezona hazırlanıyor.

Seyircisinin gözde yapımı olmayı başaran Masumlar Apartmanı yeni sezona hazırlanıyor. Dizide Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola’nın Covid testinin pozitif çıkması ile birlikte karantinaya giren başarılı oyuncunun eksikliği sette çekimlerin aksamasına neden oldu. Karantinası sona eren güzel oyuncu Ezgi Mola ekibe dahil olarak çekimlere katıldı.

İlk sezonda TRT1 ekranlarında haftanın her Salı günü saat 20.00’de ekranlarda olan Masumlar Apartmanı reyting rekorları kırdı. Güçlü oyuncu kadrosu ile birlikte güzel bir sezona imza atan Masumlar Apartmanı yeni sezonda merak edilen diziler arasında yer alıyor. İkinci sezonda hikayenin izleyenleri nerelere götüreceği heyecan ile bekleniyor.

Her sahnesiyle izleyenleri büyülemeyi başaran güçlü oyuncu ekibinin hayranları merakla dizinin başlayacağı günü bekliyor. TRT 1 ekranlarının favorisi olan Masumlar Apartmanı ikinci sezonda yayında olacağı tarihi açıkladı.  14 Eylül itibari ile ilk sezonda olduğu gibi aynı gün ve saatte ekranlarda izleyicilerinin karşısında yerini alacak.

Güçlü kalemi ve hikayeleri ile birlikte herkesin gözdesi olmayı başaran Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlama olarak ekranlarda yerini almaya hazırlanan Masumlar Apartmanı kısa süre sonra hasreti sona erdirecek. Dizi,  sürpriz bir isim ile  yola devam edecek. Sürpriz isim ise genç ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun oldu. İlk sezonda Farah Zeynep Abdullah’ın diziye devam etmeme kararı üzerine sezon finalinde inci karakterinin bir kaza sonucu ölümü ile sonlandırıldı. Peki İnci karakterinin yerini dolacak mı ?  Yeni sezonda neler olacak?

TRT1 ekranlarında ikinci sezonu ile fırtınalar estirmesi beklenen Masumlar Apartmanı yeni bir karakter ile yoluna devam edecek. Genç oyuncu Melisa Şenolsun’un hayat vereceği Yıldız karakteri izleyenlere İnci karakterinin unutturabilecek mi? Başrollerde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun bulunduğu ve başrollere destek veren güçlü oyuncu kadrosuna dahil olan genç oyuncu Melisa Şenolsun’un kariyeri için büyük bir adım olacak.  

06-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar