Tolga Yüce’den Cüneyt Arkın’a Sürpriz Doğum Günü Ziyareti

Tolga Yüce’den Cüneyt Arkın’a Sürpriz Doğum Günü Ziyareti
8 Eylül’de 84.yaşını kutlayacak olan ünlü oyuncu Cüneyt Arkın’a sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Ünlü isim Tolga Yüce ünlü oyuncuyu evinde ziyaret etti.

Magazin dünyasında çok sık rastlanmayan kadirşinas davranışlar gerçekleştiği zamanda gündem oluyor ve halen böyle davranışların ve böyle insanların kalmış olması insana umut veriyor. Yılların oyuncusu usta isim Cüneyt Arkın geçtiğimiz günlerde 84 yaşının heyecanını yaşamaya başladı. Usta oyuncu yıllarca setten sete koşarak filmden filme giderek sinema dünyasının içinde yer aldı ve bulunduğu yeri ve konumu adeta dişiyle tırnağıyla kazandı ve hak etti. Usta isim her ne kadar şimdilerde bu dünyaya uzak kalsa da filmleri hemen her gün ekranlarda seyirciyle buluşuyor. Ünlü oyuncu kutlayacağı 84. yaşın heyecanını yaşarken hiç beklenmedik bir yerden sürpriz bir doğum günü ziyareti gerçekleşti. Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan iş damı Tolga Yüce ünlü oyuncuyu ziyaret ederek doğum gününü kutladı.

Tolga Yüceden Anlamlı Ziyaret

Ünlü isim Tolga Yüce 84. Yaşına girecek olan ünlü oyuncu Cüneyt Arkın’a sürpriz bir ziyarette bulundu. Ünlü oyuncunun doğum gününü kutlayan Tolga Yüce bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Tolga Yüce ziyaretini “iyi ki doğdun büyük usta, iyi ki dokundun hayatlarımıza. Seni çok seviyoruz, hayatımıza bıraktığın güzel izler için sana minnettarız. Çocukluğumun, gençliğimin kahramanı. Değerli büyüğümüzün doğum günü 8 Eylül. Doğum gününü birkaç gün önceden kutladık” ifadelerini kullandı. 8 Eylül’de 84.yaşını kutlayacak olan dev isim Cüneyt Arkın ise bu ziyaret sorası oldukça mutlu oldu. Türk Sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın rol aldığı yüzlerce filmde adeta Türk Sineması’nın kilometre taşlarını döşedi. 84 yaşına girecek ünlü oyuncunun doğum gününü biz de kutluyor ve daha nice güzel yıllar diliyoruz.

Tolga Yüce Kimdir?

Cüneyt Arkın’ın doğum gününü kutlayarak magazin basınında yer alan Tolga Yüce 20 Kasım 1989 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede radyo, televizyon ve sinema bölümünü okudu. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro eğitimi alan Tolga Yüce 30’dan fazla filmde ve 10’dan fazla dizide rol aldı. Ünlü isim halen akaryakıt, inşaat, enerji, maden ve medya alanlarında faaliyet gösteren Yüce Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

06-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar