Masumlar Apartmanı'nda şaşırtan iddia! Naci diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı'nda şaşırtan iddia! Naci diziden ayrılıyor mu?
Masumlar Apartmanı Naci ölecek mi? Trt 1 Masumlar Apartmanı'nda şaşırtan iddia! Naci diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar.

TRT 1 ekranlarının son zamanların çok konuşulan dizisi Masumlar Apartmanı dizisi her hafta Salı aksamları seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ve muhteşem bir hikayeye sahip olan proje kısa sürede izleyen herkesiiten tam not almayı başarmıştı. Yayınlandığı her bölüm sonunda reyting rekorlarında da başarısını gösteren Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Dizi karakterleri arasında yer alan Naci'nin ilerleyen bölümlerde kadrodan ayrılacağını dair söylentiler çıktı. Peki Naci karakteri diziden ayrılacak mı? Masumlar Apartmanı Naci, ölecek mi? İşte Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar...

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Masumlar Apartmanı ynei bölümünde Safiye ile Naci, olmaz denileni oldurarak geleceğe yepyeni bir adım atmıştı. Naci'nin Gülben ile iş birliğiyle birlikte hazırladığı sürprizi ardından tüm ön yargılarını ve korkularını bir kenara bırakan Safiye, Naci'nin gözlerini içine bakarak 'bugün dışarı çıkalım mı?' demişti. Sevinç gözyaşlarına kapılan Naci ise, ölüme bir adım daha yaklaştığını farkeder. Gözlerin yeni bölüm fragmanında olmasıyla öyle bir iddia ortaya çıktı ki herkes doğru olmamasını istiyor. Naci'nin Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacağı iddiası üzerine dizi takipçileri Naci ölecek mi? sorusunu yanıltmaya başladı. Oyuncu Tansel Öngel'in dizi ile olan anlaşmanın sona erdiği ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. Naci karakterinin kanser hastalığına yakalandığını ve ölümle savaştığını biliyoruz. Ancak henüz dizi yapımcısından ya da oyuncu Tansel Öngel'den herhangi bir açıklama gelmedi. Peki Tansel Öngel kimdir?

Tansel Öngel kimdir?

24 Eylül 1976 yılında dünyaya gelen Tansel Öngel, Kilis doğumludur. Dizi ve tiyatro oyuncusu olan Tansel öngel, günümüzde Trt 1 kanalında yayınlanan Masumlar apartmanı dizisinde rol almaktadır. Günümüze dek Avrupa Yakası, Güz Ynagını, Geniş Aile, Benim İçin Üzülme, Kırmızı Oda gibi dizilerde rol almıştır. Bir çok film ve tiyatro oyununda da yer alan Tansel Öngel, Özge Özder ile 2007 yılından bu yana birlikteliğini sürdürmektedir.

Trt 1 kanalının başarılı dizisi Masumlar Apartmanı, her hafta Salı günleri saat 20:00'de sizlerle...

06-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar