Ferit Aktuğ Sefirin Kızı dizisine katıldı

Ferit Aktuğ Sefirin Kızı dizisine katıldı
Star Tv'de pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi iki başrol oyuncusunu kaybederek gündem olmuştu. Ünlü oyuncu Ferit Aktuğ taze kan olarak diziye katıldı.

Zamanlarda ayrılık haberleriyle kan kaybeden Sefirin Kızı dizisine flaş transfer yapıldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki üstün performansıyla tanınan Ferit Aktuğ, Sefirin Kızı dizisine dahil oldu. İzleyici merak ediyor, Ferit Aktuğ kimdir ve yeni dizisinde hangi rolü canlandıracak? Şimdi detaylar

Ferit Aktuğ Sefirin Kızı dizisine katıldı

Star Tv'de pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi iki başrol oyuncusunu kaybederek gündem olmuştu. Başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu sağlık nedeniyle, Uraz Kaygılaroğlu ise senaryo gereği diziden ayrıldı. Tuba Büyüküstün’ün diziye dahil olmasıyla bir nebze rahatlayan yapım şirketi güçlü bir ismi daha kadrosuna kattı.

Bora karakterini canlandıracak

Star TV’de pazartesi akşamları yayınlanan ‘Sefirin Kızı’ dizisi iki başrol oyuncusunu kaybedince final mi yapıyor sorusuna muhatap olmuştu. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılarolu’nun mecburi ayrılışlarıyla kan kaybeden dizi önce Tuba Büyüküstün ile el sıkıştı. Ardından sevilen oyuncu Ferit Aktuğ ile anlaşma sağlandı. Sefirin Kızı dizisine önümüzdeki hafta yayınlanacak 39. Bölümden itibaren dahil olan Ferit Aktuğ, seyirciyi yeni bir serüvenin içine çekecek. Çekimler için Bodrum’a giden ve ilk görüntüleri kendi sosyal medya hesabından paylaşan Ferit Aktuğ’un setten ilk fotoğrafları bir anda beğeni rekoru kırdı. NGM ve O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Sefirin Kızı” dizisi sürükleyici ve tutku dolu sahneleriyle adından söz ettirmeyi başardı. 8 Şubat Pazartesi yayınlanacak 39. Bölümden itibaren projeye dahil olacak olan Ferit Aktuğ, ‘Bora’ karakteriyle seyirciyi farklı bir serüvenin içine sokacak. ‘Sefirin Kızı’, her Pazartesi saat 20:00’de Star’da.

Ferit Aktuğ kimdir?

1978 Adana doğumlu ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde "Taylan" karakteri ile şöhrete ulaşan Ferit Aktuğ kariyerine.2002 yılında TRT'de yayınlanan gençlik dizisi "Koçum Benim" ile başladı. Gençlik dizisi "Kampüsistan" ve "Haziran Gecesi" dizilerinde boy gösteren oyuncu Kavak Yelleri dizisi ile geniş kitleler tarafından tanındı. Uzun yıllar ekranda gördüğümüz Ferit Aktuğ, pek çok dizi, sinema ve tiyatro projelerinde yer aldı. Başarılı oyuncu son olarak 2018 Temmuz ayında başlayan "Geleceğin Starı" adlı yarışmada oyuncu koçu olarak yer almıştı. Canlitv platformu olarak yeni dizisi için Ferit Aktuğ’a başarılar diliyoruz.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar