Şarkıcı Emrah hakkında iddialar şaşırttı

Şarkıcı Emrah hakkında iddialar şaşırttı
Oğlu Tayfun ile gündeme gelen şarkıcı Emrah, çıkarılan iddialarla zor günler geçiyor. Uçankuş TV'de "Hayatın İçinden' programına konuk olan Tayfun, yeni bir iddiada bulundu.

 Sık sık tartışmalara konu olan Şarkıcı Emrah hakkında yeni iddialar hayranları şaşırttı. Her geçen gün hakkında yeni iddia çıkan Emrah’ın hakkında çıkan yeni iddia nedir? Ünlü şarkıcı bu iddialar için ne dedi? Şarkıcı Emrah için çıkarılan iddia haberimizde.

Şarkıcı Emrah hakkında iddialar şaşırttı

Küçük yaşlarda söylediği Arabesk şarkılar ve çevirdiği filmlerle tanınan Küçük Emrah yine gündemin ilk sırasına oturmayı başardı. Son zamanlarda oğlu Tayfun ile gündeme gelen şarkıcı Emrah, oğluyla ilgili çıkarılan iddialarla zor günler geçiyor. Uçankuş TV'de yayınlanan 'Hayatın İçinden' programına konuk olan Tayfun, babası Emrah hakkında yeni yeni iddialarda bulundu. Programda babası şarkıcı Emrah için suçlamalarda bulunan Tayfun'a annesi Ebru Çolak da destek verdi.

Bir şişe süt bile almadı

Magazin programlarıyla ön plana çıkan Uçankuş TV'de yayınlanan 'Hayatın İçinden' programının konuğu Emrah’ın bir türlü kabullenemediği oğlu tayfun oldu. Geçtiğimiz yıl yarıştığı Survivor’da sürekli babası hakkında konuşan Tayfun yine babası Emrah ile ilgili ilginç iddialarda bulundu. Geçtiğimiz yıl babasının kendisini mahkeme kararıyla oğlu olarak kabul ettiğini hatırlatan Tayfun yine ilginç bir iddiada bulundu. Babası Emrah’ın kendisine Bursa'dan bir ev aldığını ve miras feragatnamesi imzalattığını belirten Tayfun Engin Çolak, Emrah hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Zaman zaman duygulanan Tayfun iddiasını şu cümlelerle sürdürdü. "Annem benim için hayatını adadı, ben de onun için bir imza attım. Babam, benim sosyal medya hesaplarımı bile engelledi.”

Annesi de destek verdi

Uçankuş’ta konuşan Tayfun’un iddiaları karşısında stüdyo buz kesti. Programa telefonla bağlanan anne Ebru Çolak canlı yayında oğluna destek verdi. Gözyaşlarına hakim olamayan anne Ebru Çolak oğlu Tayfun'un çok zor zamanlar yaşadığını ifade ederek şöyle konuştu. “ İmza atmaması için çok mücadele verdim ama attı. 24 yaşında üniversiteyi bitirdikten sonra da nafaka almadık. Oğlumun babasıyla kopma noktası tazminat davasını kazanmamdan sonra başladı. Bu çocuğu 10 yaşına kadar ben büyüttüm. Karşı taraf bir şişe süt almadı. Neredeydi bu adam!"

Canlitv platformu olarak Şarkıcı Emrah ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar