Masumlar Apartmanı'nda şok final! Hikmet öldü mü?

Masumlar Apartmanı'nda şok final! Hikmet öldü mü?
Masumlar Apartmanı yeni sezonda da çok konuşulan diziler arasına girmeyi başardı. Masumlar Apartmanı'nın dünkü bölümünde şok final! Hikmet öldü mü?

Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezona da iddialı başladı. Yeni sezonun heyecanla beklenen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı yeni sezonun ilk iki bölümü yayınlandı. Masumlar Apartmanı 39. Bölüm dün (21 Eylül 2021) seyirciyle buluştu. Oyuncu performansları, konusu ve çekim mekanlarıyla dikkat çekmeye devam eden Masumlar Apartmanı son bölümde seyircisini meraklandırdı. Masumlar Apartmanı'nda Neriman, Han, Gülben ve Safiye'nin babası Hikmet fenalaşarak yere yığıldı. Masumlar Apartmanı 39. Bölüm finali bu sahne ile bitince Hikmet diziden ayrılacak mı yorumları yapılmaya başlandı.

Masumlar Apartmanı Hikmet kadrodan ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisinde Hikmet karakterini canlandıran usta oyuncu Metin Coşkun kadrodan ayrıldı mı? Masumlar Apartmanı 39. Bölüm finalinde fenalaşan ve yere yığılan hikmet karakteri yukarıdaki soruyu gündeme getirdi. Masumlar Apartmanı son bölümde Hikmet'in yere yığıldığını gören Rüya koşarak eve geliyor. Her şeyeden habersiz olan Safiye, Gülben ve Neriman odaya girince babalarının yerde cansız yattığını görüyor. Hekesin şoka girdiği sahne ile bölüm finali yapılıyor. Psikolojik sorunları olan ailenin Alzheimer hastası olan babası Hikmet ölüyor mu? Herkesin merak ettiği bu soru önümüzdeki hafta Masumlar Apartmanı 40. Bölümde yanıt bulacak.

Masumlar Apartmanı yeni sezonda da iddialı

Büyük bir izleyici kitlesine sahip Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonda da yüz güldüren reyting oranlarını yakalamayı başardı. Masumlar Apartmanı 39. Bölüm yine en çok izlenen dizi oldu. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Metin Coşkun gibi birçok oyuncunun yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi beğeniyle izlenmeye 2. Sezonunda da devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan ve yaşanmış hikayeleri konu alan Masumlar Apartmanı son yıllarda popüler olan psikolojik dram yapımlarından biri. Başarılı bir ekip çalışması olan Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonunda güzel oyuncu Melisa Şenolsun da yer alıyor. Usta oyuncu Metin Coşkun'un canlandırdığı Hikmet karakterinin akıbeti ise gelecek hafta netleşecek.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar