Star TV yeni iddialı dizisini duyurdu! 

Star TV yeni iddialı dizisini duyurdu! 
Başrol oyuncuları açıklanan Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Kardeşlerim gibi başarılı yapımlara imza atan yapım şirketi NGM Medya’nın yeni sezon dizisi olarak iddiasını sürdürüyor.

Birbirinden heyecanlı ve iddialı dizileriyle yeni sezona hazırlanan Star TV yeni iddialı dizisini duyurdu. Dizi severler, iddialı dizinin başrollerde hangi ünlü oyuncuların olduğunu ne zaman başlayacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Star TV yeni iddialı dizisini duyurdu!  

Kazara Aşk, Ada Masalı gibi yapımlarla yaz sezonunu geçiren Star Tv, NGM Medya imzalı yeni yapımı Kaderimin Oyunu adlı dizinin tanıtımı yaptı. Başrol oyuncuları açıklanan dizi, Sefirin Kızı, Kardeşlerim gibi başarılı yapımlara imza atan yapım şirketi NGM Medya’nın yeni sezon için iddialı bir projesi olarak hazırlıklara başladı. 

Cast çalışmaları hızlandı

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ü üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisinin senaryosu Gül Abus Semerci’ye ait. Cast çalışmaları devam eden dizinin başrolleri için Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak ile anlaşıldı.‘Kaderimin Oyunu’ çok yakında Star TV'de izleyici karşısına çıkacak.

Öykü Karayel Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Öykü Karayel ve Ezgi Karayel tek yumurta ikizi kardeştir. Henüz konservatuar öğrencisi iken sahne almaya başlayan genç oyuncu, Tiyatro Krek’de 2010 yılında “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” adlı oyunla kariyerine başladı. Ayşe rolüyle 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, “Efes Özel Ödülü”nü ve “Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü”nü kazandı. Aldığı ödüllerle ününü pekiştiren Öykü KArayel, ünlü şarkıcı Can Bonomo ile evlidir. Başarılı oyuncu son olarak Netflix dizisi Bir Başkadır adlı yapımda rol almıştı. canlitv platformu olarak güzel oyuncuya yeni dizisinde başarılar diliyoruz. 

Rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Muhteşem İkili (Yağmur) (TV Dizisi)

2017-2018 – Kalp Atışı (Eylül) (TV dizisi)

2017 – Put Şeylere (Elif) (Sinema Filmi)

2016 – İşe Yarar Bir Şey (Canan) (Sinema Filmi)

2015 – Koyu Sarı: Toz (Azra) (Sinema Filmi)

2015 – Bulantı (Aslı) (Sinema Filmi)

2014-2014 – Kara Para Aşk (İpek) (TV Dizisi)

2011-2013 – Kuzey Güney (Cemre) (TV dizisi)

22-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar