Masumlar Apartmanı’nın Güzel Oyuncusu Bakın Hangi Reklam Filminde Oynamış

Masumlar Apartmanı’nın Güzel Oyuncusu Bakın Hangi Reklam Filminde Oynamış
Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer, bakın hahangi reklam filminde kamera karşısına geçmiş. İşte o reklam filmi ve ayrıntıları...

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer, bakın hahangi reklam filminde kamera karşısına geçmiş. Başarılı oyuncu aslında kim? İşte o reklam filmi ve tüm ayrıntılar...

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı BİM Reklamında 

TRT 1’de yayınlanan ve herkesi ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı’nın genç oyuncusu Gizem Katmer, başarılı işlere imza atıyor. Katmer, dizinin çekimleri öncesinde BİM reklamında kamera karşısına geçmiş. Reklam filminin ilk karelerinde yer alan oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Yetenekli oyuncu aynı zamanda çikolata markası Dido ve Vodafone Evde İnternet reklamlarıyla da seyirci karşısına çıkmış. 

Tüm Türkiye Gizem Katmer’i, reyting rekortmeni Masumlar Apartmanı’nda Neriman karakteriyle tanıdı. Başarılı oyuncu, dizideki performansıyla kısa zamanda izleyicilerin hayranlığını kazandı. Ailesi ile kendi istekleri arasına sıkışmış bir lise öğrencisini canlandıran Katmer, özellikle Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye karakteri ile çekilen sahnelerde büyük beğeni topladı.

Peki, Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer kim? Nereli ve kaç yaşında? Tüm bu soruların yanıtlarını sizler için veriyoruz. 

Gizem Katmer Kimdir? 

Gizem Katmer, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki genç oyuncu, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları ve Oyunculuk bölümünden başarıyla mezun oldu. Mezun olduktan sonra tiyatroya yönelen Katmer, Perdesiz Performans Oyunculuk Atölyesi’nde rol almıştır. Yetenekli oyuncu bugüne kadar; Çirkin, Hayalet, Kel Şarkıcı, Romeo ve Juliet, Kahverengi, Pena ve Kozalar gibi pek çok farklı tiyatroda rol almıştır.  Vermiş olduğu röportajlarda tiyatronun  hayatındaki yerinin farklı olduğunu dile getiren Katmer, hep hayalinde dizi ve sinemada rol almak olduğunu da söylemiştir. Bunun yanı sıra televizyonda farklı reklam filmlerinde de boy göstermiştir.

Katmer şu an başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın paylaştığı Masumlar Apartmanı kadrosunda da yer almaktadır. Dizide Neriman karakterine hayat veren Katmer, başarılı oyunculuk performansıyla izleyicilerin kısa zamanda sevgisini kazanmıştır. 

03-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar