Son Nefesime Kadar İddialı Geliyor! Diziye Yeni Oyuncu

Son Nefesime Kadar İddialı Geliyor! Diziye Yeni Oyuncu
Fox Tv ekranlarında yakında ekrana gelecek olan yeni dizilerden Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosuna Ertan Saban dahil oldu.

Son olarak Misafir Dizisi için final kararı veren ve bu sezon yeni başlayan dizlerden beklediği reytingi alamayan Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni bir dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Aralık ayının ortasında sete çıkarak motor demesi beklenen Son Nefesime Kadar Dizisi için çalışmalar şu sıralar daha çok oyuncu castı üzerine yoğunlaşmış durumda. Şu ana kadar birçok ünlü ismin yer alacağı açıklanan dizinin kadrosuna usta bir oyuncu daha dahil oldu. Pastel Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi hakkında pek fazla bilgi bulunmasa da hazırlanan cast oldukça iddialı görünüyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı diziye başarılı oyuncu Ertan Saban dahil oldu.

Son Nefesime Kadar Oyuncuları Göz Kamaştırıyor

Pastel Film tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren yeni dizi Son Nefesime Kadar’ın cast çalışmaları devam ediyor. Bu sezon yeni dizilerinden beklediği verimi alamayan ve yeni dizilerinden büyük hayal kırıklıkları yaşayan kanal yeni dizisini ocak ayı ortası gibi ekrana getirmeyi planlıyor. Bir polisin hayatını anlatacağı söylenilen dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça başarılı oyunculardan oluşuyor. Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Begüm Birgören, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı yer alırken dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Ertan Saban dahil oldu. Dizinin çekimlerinin aralık ayı ortasında başlaması beklenirken dizinin yönetmenliğini Deniz çelebi Dikilitaş’ın üstleneceği öğrenildi.

Ertan Saban Kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar adlı yapımda rol alacak olan Ertan saban 4 Aralık 1977 yılında Makedonya’da dünyaya gelmiştir. Ertan saban ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Makedonya Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra meslek hayatına atılan başarılı isim özellikle tiyatro oyunlarıyla ön plana çıkmıştır. Pek çok dizi ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Gel Dese Aşk adlı yapımda rol almıştır. Başarılı oyuncu Ertan saban’ın rol aldığı yapımlar arasında, Gel Dese Aşk, Avlu, Kurtlar Vadisi Pusu, Mutlu Ol Yeter, Görüş Günü Kadınları, Sakarya Fırat, Mehmet: Bir Cihan Fatihi, Kılıç Günü, Savcının Karısı ve Sağır Oda bulunmaktadır.

30-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar