Mavi Sürgün'ün Kadrosuna Yeni Oyuncular Katıldı

Mavi Sürgün'ün Kadrosuna Yeni Oyuncular Katıldı
Güney Amerika için 03 Medya tarafından hazırlanan Mavi Sürgün Dizisinin kadrosuna usta oyuncu Ruhi sarı dahil oldu. Dizi yakında sete çıkacak.

03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve yapım şirketinin Güney Amerika için hazırladığı Mavi Sürgün adlı dizinin cast çalışmalarında sona gelindi. Türkiye pazarının dışında başka bir ülke için hazırlanan ve henüz ülkemizde yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olmayan Mavi Sürgün dizinin başrolünde ünlü isimler Caner Cindoruk ve Damla Sönmez yer alıyor. Murat Dişli tarafından kaleme alınan ve Nezaket Coşkun’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çok yakında sete çıkması ve çekimlere başlaması planlanıyor.  Halen cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Kusursuz Kiracı adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Ruhi Sarı dahil oldu. Oyuncu dizide Şükrü karakterine hayat verecek.

Ruhi Sarı Mavi Sürgün Dizisinde

03 Medya tarafından hazırlanan ve Güney Amerika’da yayınlanacak olan dram türündeki dizi Mavi Sürgün’ün hazırlıkları devam ediyor. Kuşadası’nda çekilmesi planlanan Mavi Sürgün’ün yazılan hikayesinde yer alan karakterleri canlandıracak oyuncu adaylarıyla görüşmeler devam ediyor. Dizinin castında şehrin zenginlerinden biri olan Şükrü karakterini canlandırması için ünlü isim Ruhi Sarı ile anlaşmaya varan 03 Medya diğer karakterler için görüşmelerini sürdürüyor. Dizinin kadrosuna Ruhi Sarı’nın dışında ayrıca ünlü isimler Bülent Şakrak ve Gökşen Ateş de dahil oldu. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı Mavi Sürgün’ün çok yakında sete çıkması ve çekimlere başlaması planlanıyor. Öbür taraftan dizinin 26 bölümden oluşacağı öğrenildi. Güney Amerika'da yayınlanmaya başlayacak dizinin Türkiye'de yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli olmasa da yapım şirketinin kanallarla ve internet yayın platformlarıyla görüşmeleri de sürüyor. bu konunun ise yakında belli olacağı belirtiliyor.

Mavi Sürgün Konusu Ne?

Güney Amerika için hazırlanan Mavi Sürgün Dizisi genç bir kadının kaçış hikayesini ve macerasını anlatıyor. Defne (Damla sönmez) Kıbrıs’ta bir otelde eğlence sorumlusu olarak görev yapmaktadır ancak yaşadığı olaylar sonrasında kaçmak zorunda kalır. Denizde boğulmak üzere olan Defne’yi eski bir sat komandosu olan Oğuz (Caner Cindoruk) kurtarır ve ikili arasında zamanla bir yakınlaşma başlar. Ancak Defne’nin peşinde takıntılı bir karakter olan Kürşat (Serkan Altunorak) vardır ve Defne’yi zor zamanlar beklemektedir.

14-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar