Kırmızı Oda’ya Üç Yeni Oyuncu!

Kırmızı Oda’ya Üç Yeni Oyuncu!
Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve reytinglerde gün birincisi olan Kırmızı Oda yeni oyuncular ve yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve sezonun en dikkat çekici yapımı olarak ön plana çıkan başarılı dizi Kırmızı Oda her bölüm heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden OGM Pictures tarafından televizyona uyarlanan Kırmızı oda psikolojik sorunları olan insanların bir kliniğe başvurarak yaşadıklarını anlatması üzerine kurulu bir dizi. Gerçek hayat hikayelerinden ele alınarak dizileştirilen yapım Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olarak dikkat çekiyor. Gerilimli hikayelerle seyirci karşısına çıkan dizinin senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt üstlenirken diziyi Cem Karcı üstlenmiş durumda. Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinçin rol aldığı yapım aynı zamanda hikayeye göre bölümlük oyuncularla da çalışıyor. Reyting rekortmeni diziden son olarak hikayesi biterek ayrılan Celil Nalçakan’ın yerine üç yeni hikaye ve üç yeni oyuncu katıldı. İşte haberin detayları ve diziye yeni katılan oyuncular!

Kırmızı Oda’ya Üç Yeni Oyuncu!

Tv 8’in reytinglerde gün birincisi olan ve sezona hızlı başlayan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. Psikolojik gerilim ve dram türünde ele alınan dizide geçtiğimiz bölüm pusta oyuncu Celil Nalçakan’ın hikayesi biterek diziye veda etmişti. Bu hafta dizinin yeni bölümünde ise yeni hikayeler başlıyor. Dizinin yeni başlayan hikayelerinin kahramanı olarak diziye üç yeni oyuncu dahil oldu. Diziye dahil olan başarılı ve usta oyuncular Ruhi Sarı, Serhat Nalbantoğlu ve Özlem Türay’ın önümüzdeki bölümlerde dizide rol almaya başlayacağı öğrenildi. Usta oyuncuların dizide şimdilik hangi karakter ve hikayelerle seyirci karşısına çıkacağı bilinmiyor. Ancak çok seyredilen ve çarpıcı hikayeleri ele alan dizide yine değişik ve yaşanmış hikayeleri canlandıracakları düşünülüyor.

Kırmızı Oda 11. Bölümde Neler Olacak?

Kırmızı Oda Cuma akşamı 11. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin ilgiyle takip edilen hikayesi Alya’nın hikayesine devam edilirken öbür taraftan Doktor Hanım online terapiyle başka hastalarla görüşmeye başlamıştır. Selvi, anne (Özlem Türay) ve babası (Ruhi Sarı) tarafından daha çocuk yaştayken elli yaşındaki Rıza (Serhat Nalbantoğlu) ile evlendirilmiştir. Selvi tüm yaşadıklarını online terapide Doktor hanoım2a anlatırken neden evden çıkamadığının altında yatan gerçekler araştırılacaktır. Çarpıcı bir hikayenin daha başlayacağı Kırmızı Oda Cuma akşamları Tv 8de ekrana geliyor.

11-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar