Aile Çıkmazı Filmi Sete Çıkıyor

Aile Çıkmazı Filmi Sete Çıkıyor
Bu sezon çekilen pek çok yerli sinema filminden biri olan ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Aile Çıkmazı sete çıkıyor.

Sinema seyircisi önümüzdeki dönem adeta bayram edecek gibi görünüyor. Son birkaç sezondur adeta sinek avlayan sinema salonları önümüzdeki Kasım ayından itibaren yerli filme doyacak. Özellikle bu yaz aylarında pek çok yapım şirketi ve yapımcı yeni sinema filmleri için sete çıkarken bunlar arasında en iddialılardan biri ise Aile Çıkmazı adın ı taşıyor. Komedi türünde ele alınan hikayesiyle öne çıkan yapımlar arasında yer alan Aile Çıkmazı AKC Yapım tarafından hazırlanıyor. Özgür Akçay’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Emre Bahadır Çırakoğlu yer alıyor. Yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak filmin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrolünde Bihter Dinçel ve Ferit Aktuğ’un yer aldığı Aile Çıkmazı filminin oyuncuları arasında ayrıca Ruhi sarı ve Muharrem Türkseven gibi dizilerin sevilen isimleri de bulunuyor.

Aile Çıkmazı Konusu Ne?

AKC Yapım tarafından hazırlanan ve Özgür Akçay’ın kaleme aldığı Aile Çıkmazı filminin başrolünde Bihter Dinçel ve Ferit Aktuğ yer alıyor. Romantik komedi türünde ele alınan filmde çalınan bir heykeli arama macerasının hikayesi anlatılıyor. Değerli bir heykelin çalınması üzerine kahramanlarımızın da dahil olacağı birbirinden eğlenceli ve macera dolu olaylar film boyu seyirciyi kendisine bağlayacak. Filmde Bihter Dinçel Perihan Ferit Aktuğ ise Şevket karakterlerine hayat verecek. Çekimleri ortalama 4 – 5 hafta arasında sürmesi planlanan filmin önümüzdeki dönem vizyona girecek komedi türü yapımlar arasında öne çıktığı belirtiliyor. Çekimlerin tamamlanmasıyla filmin son montaj çalışmalarının yapılması bekleniyor.

Aile Çıkmazı Oyuncuları Kimler?

Birkaç güne kadar sete çıkacak ve çekimleri başlayacak olan yerli filmlerden aile Çıkmazı için son hazırlıklar yapılıyor. İstanbul ve çevresinde çekimleri yapılacak filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Bihter Dinçel (Perihan)

-          Ferit Aktuğ (Şevket)

-          Muharrem Türkseven

-          Ruhi Sarı

-          Alper Baytekin

-          Burcu Çavrar

-          Esra Kılıç

-          Sarp Bozkurt ve

-          Melis İşiten yer alıyor. Filmin bu yılın son haftalarında vizyonda yer alması ve seyirciyle buluşması planlanıyor.

24-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar