Medyapım'dan bomba Erdal Özyağcılar paylaşımı! Usta oyuncu Yasak Elma'da!

Medyapım'dan bomba Erdal Özyağcılar paylaşımı! Usta oyuncu Yasak Elma'da!
Yasak Elma dizisinin yapım şirketi Medyapım'dan izleyenleri heyecanlandıran paylaşım geldi. Erdal Özyağcılar diziye katıldı! İşte detaylar!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma son günlerde en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor. Diziden ayrılan oyuncular, yeni katılanlar derken izleyicinin kafası bir hayli karışık. Dizinin yapım şirketi Medyapım, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyiciyi heyecanlandırmayı başardı. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Yasak Elma kadrosuna dahil oldu. Peki usta oyuncu hangi karaktere hayat verecek? Dizide hangi oyuncular ayrılacak? Dizi hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık!

ERDAL ÖZYAĞCILAR YASAK ELMA'DA!

Yasak Elam dizisinin yapım şirketi Medyapım dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın diziye dahil olduğunu şöyle duyurdu; "Size çok güzel bir haberimiz var! Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Yasak Elma kadrosunda!!... Sizce kim olarak katılacak?"

ERDAL ÖZYAĞCILAR HANGİ KARAKTERE HAYAT VERECEK?

Usta oyuncunun diziye dahil olduğunu birinci ağızdan duyuran yapım şirketi, hangi karaktere hayat vereceğini açıklamadı. Sosyal medyada yeni karakter hakkında bir çok yorum yapıldı. Bazı izleyiciler Yıldız'ın babası olabileceğini düşünse de Yıldız'ın babası geçtiğimiz sezonlarda diziye dahil oldu ve ayrıldı. Peki başka hangi karakter olarak karşımıza çıkabilir? İşte tüm olasılıklar!

  1. Kaya ve Şahika'nın hayatları ekranlara tam olarak yansıtılsa da ailelerinden hiç bahsedilmedi. Özyağcılar Şahika ve Kaya'nın babası rolünde izleyiciyle buluşabilir.
  2. Kerim'in nihai amacına ulaşmasını sağlayacak bir aile bireyi olabilir.
  3. Nadir gibi yeni bir karakter olabilir ancak öyle olsa da sonu kesinlikle Nadir gibi olmayacaktır.

Usta oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği gizemini korurken olabileceğini düşündüğümüz olasılıkları sizlerle paylaştık. Tabi bu olasılıkların sadece tahminden ibaret olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz. Siz de yeni karakter hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

31-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar