Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün'den 'Artık evli değiliz' paylaşımı

Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün'den 'Artık evli değiliz' paylaşımı
Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün'den takipçilerini şaşırtan şok paylaşım. Ünlü oyuncular Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün'den 'Artık evli değiliz' paylaşımı geldi.

Ünlü iki oyuncu Pınar Öğün ve Mehmet Ali Alabora sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla boşandıklarını duyurdu. Ünlü oyuncular 2009 yılında evlenmişti. Yaklaşık 12 yıldır evli olan çiftten ayrılık haberi geldi. Oyuncu Pınar Öğün Mehmet Ali Alabora ile artık evli olmadığını belirten bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Bu paylaşımı Mehmet Ali Alabora da kendi hesabından paylaştı. Beraber yazdıkları metinle boşandıklarını takipçileriyle paylaşan ikilinin anlaşmalı olarak ayrıldıkları görüldü. Pınar Öğün paylaşımında, "Bu metni beraber yazdık. Bütün gün beraber iş yaptık" ifadelerini kullanarak bir birlerini hala çok sevdiklerinin altını çizdi.

Mehmet Ali Alabora ile Pınar Öğün ne zaman evlenmişti?

Bir süredir haklarında devam eden davalar nedeniyle yurt dışında yaşayan ünlü oyuncular Pınar Öğün ile Mehmet Ali Alabora boşandı. Ünlü çift 19 Kasım 2009 yılında evlenmişti. Uzun bir evlilikleri olan çiftin anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı. Pınar Öğün ve Mehmet Ali Alabora bu haberi takipçileriyle paylaştı. Beraber oldukları bir fotoğrafla evli olmadıklarını açıklayan ünlü çiften gelen haber herkesi şaşırttı. Ayrılmalarına rağmen bir birlerini çok sevdiklerini söyleyen çiftin paylaşımlarının altına binlerce yorum yapıldı.

Pınar Öğün'den Türkçe- İngilizce paylaşım

Pınar Öğün yaptığı paylaşıma, "Artık evli değiliz. Birbirimizi çok sevmeye devam ediyoruz. (Bu metni beraber yazdık. Bütün gün beraber iş yaptık.) we are no longer married, we continue to love eachother very much… memetalialabora çok mutlu ol aşk dolu olsun yaşamın ve güzellikler hayatını süslesin canım benim" notunu ekledi. Hem İngilizce hem de Türkçe yazılan notta Pınar Öğün Alabora'ya iyi dileklerini de sundu. Bu paylaşımı Mehmet Ali Alabora da kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Birçok başarılı işe imza atan ünlü çift yollarını ayırma kararı alarak evliliklerini sonlandırdı. Pınar Öğün ve Mehmet Ali Alabora birçok sinema ve tiyatro projesinde yer almıştı.  

27-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar