Birce Akalay'ın Son Yaz'da hangi karakteri canlandıracağı belli oldu

Birce Akalay'ın Son Yaz'da hangi karakteri canlandıracağı belli oldu
Son Yaz dizisi Birce Akalay'la yeni sezonda da adından çok söz ettirecek. Birce Akalay'ın Son Yaz'da hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. İşte detaylar…

Son Yaz dizisi geçen sezonun en başarılı yapımlarından biri olmuştu. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezon finali yapan Son Yaz ayrılıklarla gündeme gelmişti. Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın başrolde olduğu Son Yaz'dan ilk olarak Savcı Selim'in eşini canlandıran Funda Eryiğit ayrılmıştı. Çekimleri İzmir'de yapılan son yaz başarılı bir sezondan kadrosunda değişikliklerle çıkktı. Şebnem Dönmez, Emre Karayel ve Erdem Şanlı da yeni sezonda Son Yaz kadrosunda olmayacak. Bu ayrılıkların ardından ünlü isim Birce Akalay'ın kadroya katılmak üzere olduğu öğrenildi.

Birce Akalay Son Yaz kadrosuna mı katıldı?

Fox Tv'de yayınlanan Son Yaz seyirciden tam not alan yapımlardan biri olarak yeni sezona hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda birçok değişiklik yaşanan Son Yaz'da Birce Akalay sürprizi var. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Birce Akalay Son Yaz dizisine sıcak bakıyor ve anlaşma aşamasına geldi. Ekranların ve sinemanın sevilen ismi Birce Akalay Son Yaz kadrosuna Sare karakteriyle yer alacak. Ali Atay'ın canlandırdığı Savcı Selim Kara karakteri çok beğenilirken Birce Akalay'ın da istihbarat uzmanı Sare olarak katılacağı öğrenildi. Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın canlandırdığı Akgün ve Yağmur karakterleri de diziyi sürükleyen karakterler.

Son Yaz yeni sezonda neler olacak?

O3 Medya projesi olan Son Yaz dizisinin yapımcılığını Saner Ayar üstleniyor. İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara'ya suç örgütü liderinin tanıklık yapmak karşılığında Akgün adındaki oğlunu emanet etmesiyle olaylar içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Sezonun ses getiren yapımlarından olan Son Yaz'ın senaryosu ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç tarafından yazılıyor. İzmir'in Çeşme ilçesinde gerçekleştirilen Son Yaz çekimleri başarılı bir sezonun ardından 21. Bölümde tamamlanmıştı. Son Yaz yeni sezonda neler olacağı ise merak ediliyor. Herkesi merakta bırakan Son Yaz 21. Bölümle final yapılırken birçok oyuncunun ise diziye veda ettiği ortaya çıktı. Son Yaz yeni sezonda ise sevilen oyuncu Birce Akalay var. Birce Akalay Son Yaz'da Sare karakterini canlandıracak.

27-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar