Show Tv’nin Yeni Dizisi Yalancı’nın Oyuncu Kadrosu Tamamlandı

Show Tv’nin Yeni Dizisi Yalancı’nın Oyuncu Kadrosu Tamamlandı
Show Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan uyarlama dizi Yalancı’nın oyuncu kadrosu tamamlandı. Dizinin Ağustos ayının ikinci haftasında sete çıkması bekleniyor.

Kanallar için artık son saymaya başlandı. Yeni diziler bir bir şekillenmeye ve kadrolar kurulup, ekipler tamamlanmaya ve senaryoların son halleri alınarak sete çıkılmaya başlandı. Yeni diziler yeni yayın dönemine yetişebilmek ve seyirciye sağlıklı ve iyi hazırlanmış bir bölüm ve dizi sunabilmek için önümüzdeki günlerde sete çıkmaya başlayacaklar. Yapım şirketleri bu heyecanı son günlerde fazlasıyla yaşamaya aşladı. Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlıkları süren ve yabancı dizi The Liar’dan uyarlanacak kod adı şimdilik Yalancı olarak belirlenen dizinin de hazırlıklarında sona gelimdi. Oyuncu kadrosu artık tamamen şekillenen dizinin önümüzdeki günlerde sete çıkması ve motor demesi bekleniyor. Show Tv’nin iddialı yapımı olacak olan Yalancı Eylül ayında seyirciyle buluşacak.

Yalancı’nın Oyuncu Kadrosu Tamam

Süreç Film tarafından hazırlanan ve sezona yeni diziler arasında iddialı bir hikaye ve kadroyla başlayacak olan Yalancı dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’yi buluşturacak olan Yalancı’nın yönetmen koltuğunda Hülya Gezer otururken dizinin senaryosunu ise Çiğdem Rahşan İnan kaleme alacak. Yakında sete çıkması beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise Hazal Türesan, Şahin Irmak, Efsane Odağ, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Fatih Berk Şahin, Öyküsu Özyürek, Emir Çubukçu, Cemal Toktaş, İmer Özgün, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı ve Ali Kayra Kul rol alacak. Dizinin oyuncu kadrosunun iddiası ve gücü Eylül yayın döneminde dizinin en büyük kozlarından birini oluşturacak.

Yalancı Dizisinin Konusu Ne

Süreç Film tarafından yabancı bir dizi olan The Liar’dan Show Tv’ye uyarlanacak olan kod adı şimdilik Yalancı olan dizinin oyuncu kadrosu ve ekip tamamlandı. Dizinin Ağustos ayının ikinci haftasında sete çıkması bekleniyor. Merakla beklenen dizinin hikayesinde bir öğretmenin hikayesi anlatılacak. Öğrencisinin babası ile yemeğe çıkan Deniz adlı öğretmen gecenin sabahında kendisine tecavüz edildiğini ileri sürerek şikayetçi olur. Ancak şikayetçi olunan kişi bunu kabul etmez ve bundan sonra hikaye oldukça farklı bir şekilde ilerlemeye başlar. Öğretmen haklılığını ispat etmeye çalışırken öğrencinin velisi ise tam aksini ispat etmeye çalışacaktır.

27-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar