Edip Tepeli Gülcemal dizisinde

Edip Tepeli Gülcemal dizisinde
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Melis Sezen ile Murat Ünalmış’ın başrolünü paylaşacağı Gülcemal dizisinin kadrosuna genç oyuncu Edip Tepeli dahil oldu.

MF Yapım tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan ve son olarak geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlayan Gülcemal dizisinin ünlülerle dolu kadrosuna yeni bir ünlü oyuncu daha katıldı. Bursa’da çekimleri başlayan ve çok yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Dram ve aşk türündeki Gülcemal dizisi Ali Balcı tarafından yönetilirken dizi Eda Tezcan tarafından kaleme alınıyor. Kadrosunda Murat Ünalmış ve Melis Sezen gibi iki ünlü ismi bir araya getiren Gülcemal dizisi son zamanlarda en çok konuşulan diziler arasında yer aldı. Şubat sonu gibi ekrana gelmesi beklenen dizinin kadrosuna son olarak geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanan ve oldukça başarılı sonuçlar alan Destan dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Edip Tepeli Mert karakteri olarak dahil oldu.

Edip Tepeli Ekranlara Dönüyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Gülcemal’in çekimleri geçtiğimiz günlerde Bursa’da başladı. Uzun süren bir hazırlık döneminin sonunda sete çıkan Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosuna son olarak genç ve başarılı oyuncu Edip Tepeli katıldı. Edip Tepeli dizinin kadrosuna Mert olarak dahil oldu. Daha önce Samet Kaan’ın Kuyucu tarafından canlandırılacak Mert karakteri son gelişmeler eşiğinde Edip Tepeli’nin olurken Samet Kaan Kuyucu ise daha önce Burak Can’ın adının geçtiği Armağan karakterini canlandıracak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre daha öncede dizide İlay Erkök’ün canlandıracağı Gülendam karakteri de Nilay Erdönmez’in olmuştu. Yakında ekrana gelmesi beklenen dizide Murat Ünalmış, Melis Sezen, Sema Keçik ve Atilla Şendil gibi oyuncular yer alıyor.

Edip Tepeli Kimdir?

Son dönemde rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren genç oyuncu Edip Tepeli 18 Nisan 1989 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç isim daha sonra tiyatro, dizi ve filmlerde roller almaya başlamıştır. Oyuncu son olarak Destan dizisinde rol almıştır. Edip Tepeli’nin rol aldığı yapımlar arasında, Kurt Seyit Şura, Yıldızlar Şahidim, Seni Kimler Aldı, Hayati ve Diğerleri, Sefirin Kızı, Destan, Yaşamayanlar, Eyvah Eyvah ve Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı yer almaktadır.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar