Mehmet Ali Erbil İsyan Etti

Mehmet Ali Erbil İsyan Etti
Son günlerde magazin basınında geniş şekilde yer alan Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay konusunda Mehmet Ali Erbil bir açıklama yaptı.

Magazin basınında ve sosyal medyada son birkaç gündür Mehmet Ali Erbil bombası yaşanıyor. Peş peşe gelen haberler ve ünlü ismin açıklamaları ve televizyon programında bir ünlü isimle restleşmesi magazin gündeminin ana gündemi oldu. Özellikle son günlerde Ece Ronay’ın iddiaları ve sosyal medya hesabından ünlü isimle ilgili olarak ifşa ettiği yazışmalar Mehmet Ali Erbil’i oldukça üzdü. Son olarak Ece Ronay’ın nişanlısıyla bir paylaşım yapan Mehmet Ali Erbil magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer alırken özellikle bir kesim tarafından adeta linç edilmeye başlandı. Ünlü isim hakkında şikayette bulunan ve hatta uzaklaştırma kararı aldıran Ece Ronay ise iddialarında ısrarlı ve Mehmet Ali Erbil’in kendisine söylediklerinin gerçek olduğunu söylüyor. Son olarak Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu ve adeta isyan etti.

Z Kuşağı Çok Zekidir

Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil son günlerde Ece Ronay’la ilgili yaşadıkları üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim paylaşımında “ben iyi niyetimi korudukça, gençtir hoşgörülü olayım dedikçe suiistimal dozunu arttıran bu kadının Z kuşağının gölgesine saklanıp çirkinliklerini kapatabileceğini düşünmesi çok yazık. Evet Z kuşağı çok zekidir, akıllıdır, bilgilidir ve inanıyorum pek çok yetişkinden daha sağduyuludur ki bu kuşak kendi içindeki ayrık otları temizleyip atmayı da bilir. Benim geçmişime, kariyerime, sahip olduğum değerlerime dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Bu konuda son açıklamamdır. Konu yüce Türk Yargısındadır. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Kızı Yasmin’den Açıklama

Ünlü ismin halen Yasak Elma’da rol alan kızı Yasmin Erbil ise yaşananlara ilişkin kendi düşüncelerini anlattı. Yasmin Erbil açıklamasında “herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir. Sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Hepsini görüyorum ama ben 2018’den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babamda farkında merak etmeyin. Benim hep arkamda oldu ve olmaya da çalışıyor, buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birini kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz. O yüzden lütfen biraz empati kurun” ifadelerini kullandı.

08-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar