Mehmet Ali Erbil Yeniden Yoğun Bakıma Alındı!

Mehmet Ali Erbil Yeniden Yoğun Bakıma Alındı!
Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'le ilgili şok bir gelişme herkesi derin bir endişeye sevketti. Ünlü oyuncu geçirdiği kalp krizi sebebiyle hastanede yoğun bakıma alındı.

Geçtiğimiz aylar içinde uzun zaman kaldığı hastaneden taburcu olan ve normal hayatına geri dönen ünlü komedyen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’e nazar değdi. Ünlü oyuncu hastaneden taburcu olduktan sonra normal hayatına dönmeye başlamış ve hatta setlere ineceğinin müjdesini vermişti. Ancak ne yazık ki geçtiğimiz gün ünlü oyuncudan beklenmedik bir haber geldi. Sevenlerini bir anda üzüntüye boğan haber aynı zamanda magazin camiasında da geniş yankı buldu. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün koroner yetmezliği sebebiyle özel bir hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı haberleri tüm haber sitelerinde ve sosyal medyada ilk sırada yer aldı.

Mehmet Ali Erbil’e Nazar mı Değdi!

Geçtiğimiz yıl evinde banyo da düşüp kaburgasını kırdıktan sonra hastaneye kaldırılan ancak hastanede kaçış sendromu hastalığı ortaya çıkan ve aylarca yoğun bakımda kalan ve hatta bir dönem hayatından ümitlerin kesildiği ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil aylar sonra hastaneden taburcu olmuştu. Taburcu olduktan sonra oldukça zayıfladığı gözlenen Erbil çıktığı bir canlı yayında hastane sürecinde yaşadıklarını anlatmış, hastalığı hakkında bilgiler vermiş ve yaşadığı duygusal süreci gözyaşları eşliğinde seyirciyle paylaşmıştı. Erbil’in sağlığına kavuşması herkes tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken oyuncu yakın zamanda setlere ineceğinin haberini vermiş ve sevenlerini mutlu etmişti. Ancak bütün bunlar ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün yeniden hastaneye kaldırıldığı haberleriyle bir anda gölgede kaldı. Ünlü oyuncuya ne olduysa bundan sonra oldu. Mehmet Ali Erbil’in bütün bu umut vadeden açıklamalarının ardından bir anda hastalanarak yoğun bakıma kaldırıldığı haberleri tüm medyada geniş yer budu ve oyuncunun sevenlerini derin bir üzüntüye soktu.

Mali Kalp Yetmezliği Teşhisiyle Yoğun Bakıma Alındı!

Ünlü şovmen, oyuncu, komedyen, sunu Mehmet ali Erbil tabir yerindeyse on parmağında on marifet olan ve her yaptığı olay olan ünlülerden biri. Ekranların vazgeçilmezlerinden olan Mehmet Ali Erbil oyunculuğu ve başarıları kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Evlilikleri, çapkınlıkları Mehmet Ali Erbil için artık sıradan olaylardan. Geçtiğimiz yıl da banyoda yaşadığı talihsiz bir kazanın ardından aylarca hastanede kalan ve daha sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz gün yeniden hastaneye, yoğun bakıma kaldırıldı.

Özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun kalp spazmı nedeniyle yoğun bakıma alındığı ve durumunun iyi olduğu açıklandı. Mehmet Ali Erbil’in kardeşi “Ağabeyimin durumu iyi. Bir kalp spazmı geçirdi. Kardiyolog doktorlar durumu takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor” açıklamasını yaptı. Bizde canlıtv olarak Mehmet Ali Erbile’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve tez zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

30-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar