TJK TV internetten nasıl izlenir, Frekans Bilgileri nedir?

TJK TV internetten nasıl izlenir, Frekans Bilgileri nedir?
izleyici önemli koşular öncesi TJK TV internetten nasıl izlenir, Frekans Bilgileri nedir, diyerek arama motorlarında aramalarını yapıyor.

Her gün ayrı bir koşunun heyecanını ekranlara yansıtan TJK Tv yarışseverlere özel yayın yapan bir kanal. Böyle olunca izleyici önemli koşular öncesi TJK TV internetten nasıl izlenir, Frekans Bilgileri nedir,  diyerek arama motorlarında aramalarını yapıyor. Siz de TJK Tv’yi canlı izlemek ve TJK Tv’nin frekans bilgilerini öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atın. İşte detaylar...

TJK TV internetten nasıl izlenir, Frekans Bilgileri nedir?

At koşularını merak eden izleyiciler hemen her gün yaşanan yarış programlarını uydudan veya internetten izleyebilir. Bunun için yapmaları gereken tek şey Türksat uydusundan yayın yapan TJK TV kanalını ayarlamaktır. Yoğun tempoda geçen yarışlar, öncesinde güncel yorumlar ve tahminler sadece TJK Tv’de yer almaktadır. Ülkemizde at yarışları oldukça yaygın durumda ve çoğu innsan ellerinde kupon bir umutla ekran başında yerini alıyor.

TJK TV (Türkiye Jokey Kulübü TV)

Her gün at yarışlarını canlı yayınla ekranlara getiren TJK Tv bu heyecanı seyircisiyle paylaşmak için haftaya bakış, idman pisti, yarış zamanı , yurt dışı yarış özel gibi programları yayınlamaktadır. Calı yayınların yanı sıra o günün koşu özetleri tekrardan verilmektedir. Sadece veliefendi hipodromundan değil, Amerika gulfstream park , Aqueduct , kempton park, wolwerhampton,club hipico santiago gibi önemli hipodromlarından yurt dışı yayınları yapılmaktadır. 2016’da kanal logosunda değişikliğe giden TJK TV, Digiturk platformundan veya Eutelsat W3A uydusundan şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TJK TV uydudan nasıl izlenir?

TJK TV HD kanalını izlemek için öncelikle çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olmalıdır. Ülkemizin resmi uydusu Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa sırasıyla şu işlemleri yapmalısnız. Uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle menüsünü açın. Uydu adı kısmında "Türksat 4A" yazan butonu seçin. Uydu seçimini yaptınız. Şimdi uydu adı kısmının bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11678 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H (Yatay) seçin. Sembol kısmına 30.000 sayısını girin. FEC değerini zaten birçok uydu cihazı kendiliğinden otomatik olarak seçmektedir. Bu nedenle bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. İlla da değiştirmek istiyorsanız, FEC'i 5/6 olarak düzenleyin. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra OK tuşuna basarak aramayı başlatın. Sonra koltuğunuza kurularak ekrana gelen yayını izleyebilirsiniz. dilerseniz canlitv platformundan da izleyebilirsiniz.

TJK TV Frekans bilgileri 

Uydu: Eutelsat 7A (7.0E)

Frekans: 11678 Mhz

Polarizasyon: Horizontal

Symbol Rate: 30.000 Ms/s

FEC: 5/6

Modulasyon : DVB-S2 QPSK

Modülasyon : DVB-S2 , 8PSK

31-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar