Mehmet Ali Erbil’den Sevindiren Haber

Mehmet Ali Erbil’den Sevindiren Haber
Türk Televizyon ve şov dünyasının usta isimlerinden Mehmet Ali Erbil’den sevindiren bir haber geldi. Usta ismin artık yardımsız yürüyebildiği belirtildi. İşte haberin ayrıntıları!

Türk Televizyon ve şov dünyasının usta isimlerinden biri olan ve geniş kitlelerce tanınan ve sevilen ünlü isim Mehmet Ali Erbil’den sevindiren bir haber geldi. 2021 yılına girdiğimiz bu günlerde duymaya hasret kaldığımız sevindiren haberlerden biri olan ve magazin dünyasınca oldukça heyecanla karşılanan haber aynı zamanda usta isim Mehmet Ali Erbil’in yakınlarını da oldukça mutlu etti. Uzun zamandır kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden ve son olarak evinde düşme sonucu kaburgalarının kırılmasıyla tekrar nükseden hastalıkla mücadele eden ve 235 gün gibi uzun bir süre yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil sonunda hastaneden taburcu edilmiş ve evinde dinlenmeye çekilmişti. Destek alarak yürüyebilen usta ismin her geçen gün daha iyiye gittiği belirtilmişti. Tam da 2021’e girdiğimiz bu günlerde ünlü isimden yeni bir sevindiren haber geldi. Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in artık desteksiz ve yardımsız yürümeye başladığı belirtildi. Haberi ünlü ismin arkadaşı sosyal medya hesabından duyurdu.

Mehmet Ali Erbil’de Sevindiren Gelişme!

Kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden ve Türkiye’de bu hastalıkla mücadele eden iki kişiden biri olan Mehmet Ali Erbil artık desteksiz ve yardımsız yürüyebiliyor. Haber magazin ve sosyal medyada bir anda geniş yankı buldu ve ünlü ismin hayranlarını sevindirdi. Usta isim kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görüyordu. Sevindiren haber ünlü ismi evinde ziyaret eden yakın arkadaşı Ercan Avşar tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Ünlü ismi ziyaret eden Ercan Avşar ünlü şovmenle birlikte çekildikleri bir fotoğrafın üstüne “bugün babacığımı ziyaret ettim. Tedavisi çok güzel geçiyor. Artık kimsenin yardımını almadan, evin içinde tek başına yürüyor. Maşallah… 2021’in en güzel haberi” ifadelerini kullandı.

Fişimi Çekin!

Usta isim daha önce yaptığı bir açıklamada hastanede yattığı zamanlarda pek çok seveninin kendisini ziyarete geldiğini dualar ettiklerini belirtmiş ve bu durumdan çok etkilendiğini sözlerine eklemiştir. Usta isim ayrıca açıklamasında “kardeşime eğer yürüyemeyeceksem fişimi çekin dedim” ifadelerini de kullanmıştı. Hastaneden çıktıktan sonra tedavisine evinde devam edilen ve ayda bir kontrol için hastanede bir gün kalan ünlü isim Mehmet Ali Erbil’de ki bu gelişme tüm magazin aleminde ve sosyal medyada geniş yer buldu.

03-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar