Hakan Altun ve Gonca Vuslateri'nden çok konuşulacak ayrılık iddiası?

Hakan Altun ve Gonca Vuslateri'nden çok konuşulacak ayrılık iddiası?
Günün magazin bombası! Evlenecekleri konuşulan ünlü çiftten ayrılık iddiası geldi. Hakan Altun ve Gonca Vuslateri ayrıldı mı? İşte çok konuşulacak o iddia!

Magazin dünyasında bomba bir iddia gündeme geldi. Uzun zamandır birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan ünlü çiften kötü haber. Hakan Altun ve Gonca Vuslateri hakkında ortaya atılan iddia çok konuşulacak. Ünlü çift ayrıldı mı? Kanal D'nin magazin programı Magazin D'nin adiasına göre ünlü şarkıcı Hakan Altun ve oyuncu Gonca Vuslateri ayrıldı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde evlilik haberleriyle gündeme gelmişti. Ortaya atılan iddia ise herkesi şaşırttı. Ünlü çiftten henüz konuyla ilgili açıklama yapılmadı.

Hakan Altun Gonca Vuslateri ayrıldı mı?

Magazin dünyasında sıkça gündeme gelen ayrılık haberlerine bu kez şarkıcı Hakan Altun ve oyuncu Gonca Vuslateri konu oldu. Kısa süre önce haklarında evlenecekler iddiası bulunan ünlü çift, bu kez ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Mutlu bir birliktelik sürdürdüklerine yönelik paylaşımlar yapan çiftten gelen ayrıldılar iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken hayranlarını üzdü. Magazin D'nin haberine ise çift tarafından henüz bir cevap verilmedi.

Gonca Vuslateri: Kimsenin evlendiği yok

Ezgi Avcı'nın sunduğu Magazin D'de ortaya atılan Hakan Altun Gonca Vuslateri ayrıldı iddiası günün en çok konuşulanı oldu. Hakan Altun etiketi ise twitterda tt listesinde yer aldı. Çok sayıda yorum yapılan iddia hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor. Ünlü çiftin geçen günlerde evleneceklerine yönelik iddialarda olmuştu. Bu iddialara Gonca Vuslateri'nden cevap gelmişti. Vuslateri, "Kimsenin evlendiği yok. Sakin olun arkadaşlar. Virüslere dikkat edin, maskenizi takın" paylaşımı yapmıştı.

Gonca Vuslateri duygusal bir paylaşım yapmıştı

Oyuncu Gonca Vuslateri geçen günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımında da "Birini sevmek... Gördüğün ilk kalp resminin içine girip, onu hayal etmek. Öpmek o hayali. Şüküre rast getirmek. Küçücük kalbi.. Kollayarak sev beni. Susarak. Dökerek sev. Aklıma takılsın kazağın. Bana eksil. Bana ağ’la kendini. Böyle böyle yazılsın kaderimiz. Turam sensin..." ifadelerini kullanmıştı. Vuslateri'nin yaptığı paylaşımlar yolunda giden bir ilişkiye işaret ederken herkesi şok eden ayrılık iddiası çok konuşulacak.

03-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar