Mehmet Günsür, Disney Plus'ın Atatürk dizisine katıldı! Oyuncunun rolü ne?

Mehmet Günsür, Disney Plus'ın Atatürk dizisine katıldı! Oyuncunun rolü ne?
Disney Plus platformu için çekilecek Mustafa Kemal Atatürk dizisine katılan son isim Mehmet Günsür oldu. Oyuncuyu hangi rolde izleyeceğiz?

Disney Plus plaformunda yayınlanacak, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alacak diziye Mehmet Günsür dahil oldu. Başarılı oyuncunun dizide hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor.

Mehmet Günsür, Atatürk dizisine katıldı

Lanistar Medya'nın yapımcılığını üstlendiği ve şimdilik Atatürk olarak anılan dizinin duyurulduğu andan bu yana büyük bir beklenti var. Ülkemizde hizmete girmek üzere olan Disney Plus'ta izleyeceğimiz dizide Atatürk rolü Aras Bulut İynemli'ye emanet. Dizide rol alacak ikinci isim de belli oldu. Son olarak Netflix'in Atiye dizisinde rol alan Mehmet Günsür, şimdiden hevesle beklenen diziye dahil olarak beklentileri biraz daha yükseltti. Mehmet Günsür'ün dizide hangi karakteri canlandıracağıyla ilgili bir bilgi verilmedi. 

Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından televizyondan uzak kalan Mehmet Günsür, dijital yapımlar ve filmlerle adından söz ettirdi. 2017 yılında vizyona giren İstanbul Kırmızısı ve Martıların Efendisi filmlerinde boy gösterdi. 2017 ve 2018 yıllarında Puhu TV'de yayınlanan Fi dizisinde rol aldı. 2019 ve 2021 yılları arasında ise Netflix'te yayınlanan Atiye dizisinde izleme fırsatı yakaladık. Son olarak İtalya devlet kanalı Rai'de yayınlanan La Compagnia del Cigno dizisinde Türk bir karaktere can verdi. Şu sıralarda İtalya'yı sallayan Lea - Un nuovo giorno dizisinde rol alıyor.

Mehmet Günsür ve Aras Bulut İynemli yine aynı dizide

Bu diziyle beraber Aras Bulut İynemli ve Mehmet Günsür ikilisi yıllar sonra aynı dizide buluştu. 2011 ve 2014 yılları arasında Show TV'den ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinde şehzadeler Mustafa ve Bayezid'i canlandırmışlardı. Böylece yolları yine bir dönem dizisinde kesişmiş oldu.

Heyecanla beklenen dizinin ilk sezonu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümü olan 2023 yılında yayınlanacak. Mehmet Ada Öztekin'in yönetmeni olacağı dizi 6'şar bölümlük iki sezondan oluşacak ve toplam 12 bölümden oluşacak. Dizinin Cumhuriyet öncesini mi yoksa sonrasını mı konu alacağı herkes tarafından merak ediliyor. Kısa süre içerisinde dizinin kadrosunun ise genişlemesi bekleniyor. Çekimlerin de bu yılın sonuna kadar başlamış olması bekleniyor. Ancak şu bir gerçek ki Aras Bulut İynemli ve hemen ardından Mehmet Günsür gibi isimlerinden sonra yine büyük isimleri dizinin oyuncu kadrosuna dahil olurken görebiliriz. 

25-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar