Olgun Toker’in Yeni Projesi Belli Oldu

Olgun Toker’in Yeni Projesi Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisine başarılı ve genç oyuncu Olgun Toker dahil oldu. Ünlü isim dizide Çınar karakterini canlandıracak.

Bugünlerde yeni bir dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Kırmızı Oda dizisinin final yapmasıyla ekranlarında herhangi bir drama yer almayan Tv 8 yeni bir projenin startını NTC Yapım’la birlikte verdi. Annenin Sırrıdır Çocuk adlı projenin hazırlıkları bugünlerde yoğun bir şekilde yapılıyor. NTC bunun için öncelikle oyuncu castını tamamlamaya çalışırken diğer hazırlıklarda bir bir tamamlanıyor. Yakında sete çıkması beklenen ve şimdiden merak edilen Annenin Sırrıdır Çocuk adlı yapımda birbirinden ünlü isimler yer alacak. Dram türünde ele alınacak dizi aynı zamanda bu sezon dizisiz kalan Tv 8 içinde yeni bir başlangıç olacak. Dizide yer alacak birbirinden ünlü isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Olgun Toker’in de yer alacağı öğrenildi.

Olgun Toker Yeni Dizisinde

Bugüne kadar birbirinden başarılı dizilerde rol alan ve son olarak dijital medya platformu Netflix’te yayınlanan Mezarlık adlı yapımda yer alan başarılı oyuncu Olgun Toker geçen sezon da Atv ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan Son Yaz adlı yapımda yer almıştı. Başarılı oyuncunun bu sezon herhangi bir yapımda yer almayarak bir süre dinlenmeye çekilmişti. Ünlü oyuncunun kendisine gelen pek çok projeden en sonunda Annenin Sırrıdır Çocuk adlı projeyi kabul etti. Ünlü oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projede Çınar karakteri olarak genç ve güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun canlandıracağı karakterin eşini oynayacağı öğrenildi.

Annenin Sırrıdır Çocuk

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında sete çıkacak Annenin Sırrıdır Çocuk adlı proje NTC Film tarafından hazırlanıyor. Dram türünde ele alınan dizide birbirinden başarılı ve ünlü oyuncular yer alıyor. İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk, Olgun Toker, Ahmet varlı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı projeyi Müge Uğurlar yönetirken, Makbule Kosef ise kaleme alıyor. Dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı belirtiliyor. Dizide aynı anda hamile kaldıkları öğrenilen Meryem ve Defne adındaki iki kadının etkileyici ve sürükleyici hikayesi ele alınacak. Dizinin oyuncu kadrosunun tamamlanmasının ardından sete çıkacağı belirtiliyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi çok yakında Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar