Gülcemal’in Tanıtımı Yayınlandı

Gülcemal’in Tanıtımı Yayınlandı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve kadrosunda Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in başrolü oynadığı Gülcemal’in ilk tanıtımı yayınlandı.

Sektörün merakla beklenen yapımlarından biri olan ve hazırlıkları uzun süre önce başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yeni dizilerden Gülcemal dizisinin beklenen tanıtımı sonunda yayınlandı. Bursa’da çekimleri devam eden ve MF Yapım tarafından hazırlanan iddialı dizi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Uzun süredir çekimleri devam eden dizinin kadrosunda Murat Ünalmış ve Melis Sezen gibi ünlü isimler yer alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan yer alıyor. Eda Tezcan tarafından kaleme alınan dizi seyirci ve sektör tarafından heyecanla beklenirken geçtiğimiz günlerde dizinin yönetmenliğini üstlenen Ali Balcı ile yollar ayrılmış ve dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan getirilmişti. Bazı sahnelerin yeniden çekilmesine karar verilen dizinin tanıtımı da bu sebeple bir süre ertelenmişti. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve yayın günü olarak da Perşembe belirlenen dizinin yayınlanan ilk fragmanı da oldukça beğenildi.

Gülcemal Yakında Fox Tv’de

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Rda Tezcan’ın senaristliğini üstlendiği ve Yusuf Pirhasan’ın da yönetmen koltuğunda oturduğu Gülcemal dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in başrolünü paylaştığı dizinin yayınlanan ilk fragmanı oldukça beğenildi. Seyircinin merakla beklediği dizinin yayınlanan tanıtımında Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in büyük bir aşk yaşayan ikiliyi canlandırdıkları görüldü. Dizinin oyuncu kadrosunda

-          Murat Ünalmış (Gülcemal)

-          Melis Sezen (Deva)

-          Edip Tepeli

-          Nilay Erdönmez

-          Atilla Şendil

-          Cahit Gök

-          Nilüfer Açıkalın

-          Samet Kaan Kuyucu

-          Meltem Akçöl

-          İpek Ayaz Kortunç

-          Sebahattin Yakut

-          Gökçem Çoban

-          Melike Küçük ve

-          Ayda Aksel yer alıyor.

Gülcemal Konusu Ne?

Yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk tanıtımı ekranlara gelmeye başlayan Gülcemal dizisi bir aşk hikayesini konu alıyor. Dizi, annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal ile güzeller güzeli Deva’nın nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor. Gülcemal’in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecek? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Gülcemal çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar