Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen Ayrıldı

Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen Ayrıldı
Magazin dünyası bugün bir ayrılık haberini okurlarına taşıdı. Oyuncu Melisa Şenolsun ile sevgilisi Umut Evirgen iki yıllık birlikteliklerini bitirdiler.

Ünlüler dünyasında ayrılıklar, birleşmeler, aşklar bitmiyor. Hemen her gün magazin basınında ya da sosyal medyada bu tür haberlere rastlanıyor ve takipçiler bu tür haberleri seviyor. Ünlüler arasında yaşanan aşkları takip eden ve bu haberleri seven kitle bugün yine bir ayrılık haberini takibe aldılar. Ünlü isim güzel oyuncu Melisa Şenolsun 2 yıldır birlikte olduğu işletmeci Umut Evirgen ile yollarını ayırdı. Sessiz sedasız gerçekleşen bu ayrılık magazin basınında ve sosyal medyada yer almaya başlayınca ikilinin sevenleri ve takipçileri bu durum karşısında oldukça şaşırdı ve üzüldü. İki yıldır birlikte olan ve gayet uyumlu bir birliktelik yaşayan oyuncu Melisa Şenolsun ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’in ayrıldığının ortaya çıkması ikilinin sosyal medyadan birbirini takip etmeyi bırakmasıyla ortaya çıktı.

İki Yıldır Birliktelerdi

Oyuncu Melisa Şenolsun ile işletmeci Umut Evirgen birlikteliği iki yılın ardından sessiz sedasız sona erdi. Daha önce yine güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen bu ilişkinin bitmesiyle Melisa Şenolsun ile aşk yamaya başlamıştı. İkilinin gayet iyi bir uyum yakaladıkları iddia edilirken Umut Evirgen’in kurban bayramında eski sevgilisi Tuba Büyüküstün’e mesaj yazması ilişkilerinde bir gerilime yol açmıştı. İddiaya göre Umut Evirgen Tuba Büyüküstün’e bayramını kutlamak için mesaj yazmış Tuba Büyüküstün’de buna karşılık vermişti. Yine iddiaya göre bu mesajlaşmayı gören Melisa Şenolsun bu durumdan rahatsız olmuş ve ilişkilerini bitirmeye karar vermişti. İkilinin sessiz sedasız ayrılmaları üzerine bu iddialar gerçek miydi sorusu gündeme geldi. Taraflar ayrıldıktan sonra sosyal medyadan birbirini takibi bırakırken birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmediler.

Aşkı Çözebilmiş Değilim

Umut Evirgen ile iki yıldır birlikte yaşayan ve bir ilişki yaşayan oyuncu Melisa Şenolsun daha önce yapılan bir röportajda aşka dair sorulan soruya cevap vermişti. Melisa Şenolsun aşkla ilgili “aslında tanımlayabilecek kadar da çok aşk sığdırmadım hayatıma. Henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim aşkı. Duygu yoğunluğu yüksek, hormonal bir durum diyelim” ifadelerini kullanmıştı. İki yılın ardından ayrılan Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen ise ayrılıklarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadılar.

17-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar