Show Ana Haber’in Yeni Sunucusu Dilara Gönder Kimdir?

Show Ana Haber’in Yeni Sunucusu Dilara Gönder Kimdir?
Ece Üner’in istifa etmesiyle Show Ana Haber’in koltuğuna oturacak isim belli oldu. Dilara Gönder yeni sezonda Show Ana Haberi sunacak. Peki Dilara Gönder kimdir?

Televizyon kanalları için ana haber bültenleri en önemli yapımlar arasındadır. Ana haber bültenleri bir kanalın kimliğini, nasıl yayın yaptığını gösteren en önemli programlar arasındadır. Ayrıca ana haber bültenleri dizilerden sonra en çok reyting alan yapımlardır. Tüm bu sebeplerle ana haber bültenleri bir kanalın kimliği ve kişiliğidir. Bu sebeple de ana haberi sunan sunucular özenle ve çok dikkatle seçilirler. Uzun yıllardır Show Tv Ana Haber bültenini başarıyla sunan ve bu başarısını da hem güvenilirlik hem de reyting olarak ortaya koyan Ece Üner’in Show Tv’den ve ana haber bülteni sunuculuğundan istifa etmesi Show Tv için büyük bir kriz oldu. Kanal yıllardır başarılı bir şekilde ana haberi sunan Ece Üner’in ardından kimi bu göreve getireceğini uzun arayışlardan sonra belirledi. Show Tv yönetimi 23 Ağustos’tan itibaren ana haber bültenini Dilara Gönder’e emanet etmeye karar verdi.

Dilara Gönder İle Show Ana Haber

Show Tv ana haber sunucusu Ece Üner’in geçen sezonun sonunda ani bir şekilde kanaldan ve ana haber bülteni sunuculuğundan istifa etmesi adeta kanalda bir deprem meydana getirdi. Yıllardır kanalın ana haber bülteni başarıyla taşıyan Ece Üner’in ardından bu koltuğu kanal yönetimi sonunda vereceği kişiyi buldu. Show Ana Haber bundan sonra Dilara Gönder ile ekrana gelecek. Kanal tarafından tanıtımları yayınlanmaya başlayan Dilara Gönder ile Show Ana Haber’in yayına başlama zamanı ise 23 Ağustos olarak belirlendi. Dilara Gönder ile Show Ana Haber ilk kez 23 Ağustos Pazartesi akşamı saat 18.45’te ekrana gelecek. Tanıtımlarla dikkatleri çeken Dilara Gönder ise ilk kez bir ana haber bülteni sunacak.

Dilara Gönder Kimdir

Show Tv Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevine getirilen Dilara Gönder 17 Haziran 1983 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon sinema bölümünden mezun olmuştur. Güzel sunucu okuldan sonra ilk kez Fenerbahçe Tv’de görev yapmıştır. Fenerbahçe Tv’den Lig Tv’ye geçen Dilara Gönder daha sonra TRT’de Formula 1 yarışmalarını yerinde seyretmiş ve önemli röportajlar yapmıştır. 2010 yılında NTV Spor’a geçen Dilara Gönder burada Zor İşler, Yeter ki İste ve Lingo adlı programları sunmuştur. Dilara Gönder ayrıca Ne Diyorsun, Sil Baştan ve Baba Candır adlı dizilerde de rol almıştır.

17-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar