Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusu!

Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusu!
Meltem Miraloğlu tıpkı dizideki gibi çok genç yaşta 80 yaşındaki Amerikalı işadamı ile evlendi ve Amerika’ya yerleşti. Ancak tartışmalar hiç bitmedi.

Önce çocuk gelin dizileriyle sonrasında Amerikalı zengin ve yaşlı bir adamla evlenerek gündem olan Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusu geldi. Kendisi hakkında sürekli yalan yanlış haberler üretmekle suçladığı Onur Akay hakkında suç duyurusunda bulunan Miraloğlu, Akay’a karşı hangi tedbire başvurdu? Şimdi detaylar

Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusu!

Meltem Miraloğlu henüz 13 yaşındayken çocuk gelin dizisi olarak tarihe geçen “Hayat devam Ediyor” yapımıyla oyunculuğa başladı. Dizi öylesine tuttu ki yıllar geçmesine rağmen hala hatırlanıyor. Diziyi unutulmaz kılan bir özelik de dizinin hikâyesinin gerçekleşmesiydi. Meltem Miraloğlu tıpkı dizideki gibi çok genç yaşta 80 yaşındaki Amerikalı işadamı ile evlendi ve Amerika’ya yerleşti. Ancak tartışmalar hiç bitmedi.

Konuşma yasağı istedi

Hikâye de burada başaldı. Onur Akay, köşe yazıları ve katıldığı magazin programlarında sürekli meltem Miraloğlu hakkında haberler üretti. Bunların çoğu yalan haberdi. Güya Meltem Miraloğlu yaşlı zenginle parası için evlenmişti ve adam genç oyuncuyu evden kovmuştu. Hatta bir seferinde Meltem Miraloğlu’nun Amerika’da yarı aç sokaklarda sefil dolaştığını bile iddia etti. Haberlere tepkisiz kalan Meltem Miraloğlu dayanamadı ve kendisine 'hakaret' ve 'aşağılayıcı' ifadelerde bulunduğu gerekçesiyle Onur Akay hakkında avukatı aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Miraloğlu, sürekli kendisi hakkında yalan haber ürettiği gerekçesiyle İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak Onur Akay hakkında tedbir kararı alınmasını istedi. Yayın kanalları üzerinden kişiliği ve aile hayatı ile Onur Akay tarafından sürekli yalan haber yapılmakta olduğuna dikkat çekilen tedbir talebinde, ayrıca kişilik haklarına saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Canlitv platformu olarak Onur Akay’a konuşma yasağı getirilmesi halinde takipçilerimizle paylaşacağız.

Aslında ne oldu?

Verdiği haberlerle gündem oluşturan Onur Akay, 2019 yılında Meltem Miraloğlu’nun Amerika’ya yerleştiğini ve sırf para için kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendiğini ortaya çıkarmıştı. Aradan geçen 3 yıl boyunca zaman zaman magazin programlarında Miraloğlu ile ilgili çeşitli açıklamalar yapan Onur Akay bir seferinde genç oyuncu ile bir röportaj bile yayınlamıştı. Meltem Miraloğlu hakkında “Kocası tarafından evden atıldı, o şimdi kayıp ve perişan” diyerek haberler üreten Onur Akay’ın uydurma haberleri neden yaptığı ise anlaşılamadı.

24-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar