Menajerimi Ara’da Sürpriz Değişiklik!

Menajerimi Ara’da Sürpriz Değişiklik!
Star Tv’nin başarılı yeni dizilerinden Menajerimi Ara’da beklenmeyen bir değişiklik yaşandı. Sürpriz bir şekilde dizinin senaristi ile yollar ayrıldı. İşte detaylar!

Sezonun en dikkat çekici yapımlarından biri olan ve şu ana kadar aldığı reytinglerle de bunu ispatlayan Star Tv’nin başarılı yapımı Menajerimi Ara her Salı akşamı sevenleriyle buluşuyor. Dizi ve ünlüler dünyasında yaşananlara değinen ve bir menajerlik aşansı özelinde oyuncuların, ünlülerin ve bunları temsil eden menajerlerin yaşadıklarını anlatan dizi tüm dünyada yayınlanan ve başarıdan başarıya koşan Call My Agent adlı diziden Ay Yapım tarafından uyarlanmış durumda. Başladığı günden itibaren farklı hikayesi ve rol alan oyuncuların ünlülüğüyle dikkat çeken yapım seyirci tarafından da oldukça sevilmiş durumda. Her ne kadar henüz zirveye oturamasa da zirvenin ensesinde nefesini hissettiren Menajerimi ara’da beklenmeyen ve aslında sürpriz denilebilecek bir gelişme yaşandı. Diziyi 7 bölümdür kaleme alan senarist Yelda Eroğlu ile yollar ayrıldı. İİşte haberin detayları!

Menajerimi Ara’da Senarist Değişikliği!

Star Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve Ay Yapım tarafından yabancı menşeli bir diziden uyarlanan Menajerimi Ara dizisi son olarak 6. Bölümüyle ekranlara geldi. Özellikle konuk ettiği ünlü isimlerle bir anda sektörde sükse yapan ve seyirciden de oldukça olumlu bir karşılık gören Menajerimi Ara’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Diziyi başladığı günden itibaren kaleme alan Senarist Yelda Eroğlu ile yollar ayrıldı. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizide yaşanan bu ani kararın sebebi bilinmezken senarist Yelda Eroğlu’nun yerine gelen isim de belli oldu.

Yelda Eroğlu Gitti Ekin Atalar Geldi!

Menajerimi Ara adlı dizinin 6. Bölümü yayınlandı ve dizi yine zirveyi zorlayan yapımlar arasında yer aldı. Ancak buna rağmen sebebi henüz tam olarak bilinmeyen bir nedenle Dizinin senaristi Yelda Eroğlu yapım şirketi tarafından görevden alındı ve yerine Ekin Atalar getirildi. Önümüzdeki Salı akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelecek dizide 8. Bölümden itibaren Ekin Atalar görev almaya başlarken bu değişikliğe neyin sebep olduğu bilinmiyor. Seyircinin severek takip ettiği dizide 7. Bölümde ise yine heyecanlı bir hikaye seyirciyi beklerken diziye bu sefer ünlü isimler Ahmet Rıfat Şungar ve Özge Özpirinçci’nin konuk oyuncu olarak katılacağı öğrenildi. Menajerimi Ara yeni bölümüyle Salı akşamlarlı Star Tv’de ekrana geliyor.

30-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar