Menajerimi Ara'dan Son Yaz'a sürpriz transfer

Menajerimi Ara'dan Son Yaz'a sürpriz transfer
Menajerimi Ara dizisindeki performansıyla dikkat çeken güzel oyuncu Son Yaz kadrosuna katıldı. Menajerimi Ara'dan Son Yaz'a sürpriz transfer! İşte o isim…

Yeni sezon hazırlıkları devam ederken pek çok yapımda da oyuncu değişiklikleri yaşanıyor. Star Tv'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara kadrosunda olan yetenekli oyuncu Fox Tv'de yayınlanan Son Yaz dizisine transfer oluyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Menajerimi Ara dizisinde Beren karakterini canlandıran Yaprak Medine yeni sezonda Son Yaz dizisiyle anlaşma aşamasında. Başarılı oyuncu Son Yaz kadrosunda Cemre karakterini canlandıracak.

Yaprak Medine Son Yaz'da hangi karakteri canlandıracak?

Fox Tv'nin başarılı dizisi Son Yaz oyuncu kadrosundaki büyük değişiklikle yeni sezona başlayacak. Ali Atay, Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerde yer aldığı Son Yaz yeni sezona oldukça iddialı giriyor. Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Onur Bay'ın da dahil olduğu Son Yaz kadrosuna bir transfer de Menajerimi Ara dizisinden geldi. Başarılı oyuncu Yaprak Medine Son Yaz kadrosuna katılıyor. Yaprak Medine'nin Son Yaz'da Cemre Sancaktar karakterini canlandıracağı öğrenildi. Cemre'nin Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Akgün'le ilerleyen bölümlerde yakınlaşması senaryoda planlanıyor. Soner, Cihan ve Burak Sancaktar'ın kardeşi olan Cemre karakteri için Yaprak Medine ile görüşülüyor.

Son Yaz yeni sezona iddialı giriyor

Güçlü oyuncu kadrosu ile geçen sezon yakaladığı başarıyı arttırarak devam ettirmeyi hedefleyen Son Yaz ekibi yeni oyuncularla sezona başlayacak. Son Yaz'ın 25 Ağustos'ta sete çıkması planlanıyor. Emre Karayel, Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Funda Eryiğit'in kadrosundan ayrıldığı Son Yaz yeni oyuncularla yoluna devam ediyor. Fox Tv'de cuma akşamları yayınlanan Son Yaz kadrosuna Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Onur Bay ve son olarak Yaprak Medine dahil oldu.

Genç oyuncu Yaprak Medine 1997 İstanbul doğumlu. Fotomodel ve oyuncu olan Yaprak Medine oyunculuk eğitimini tamamladı. Birçok firmanın reklam filminde rol alan Medine son olarak Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Beren karakterini canlandırmıştı. Farklı bir tarzı olan Yaprak Medine son dönemlerde dikkat çeken genç yetenekler arasında.

13-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar