Menajerimi Arayın Dizisi İle İlgili Flaş Gelişme!

Menajerimi Arayın Dizisi İle İlgili Flaş Gelişme!
Star Tv için Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Call My Agent adlı diziden uyarlanan Menajerimi Arayın dizisinin oyuncu kadrosu büyük oranda şekillenmiş durumda. İşte detaylar!

Koronavirüs sonrası televizyonlar ve yapım şirketleri setlere hızlı döndü. Pek çok yapım şirketi yaz sezonunda ve yeni yayın dönemi olan Eylül ayında ekrana gelecek dizilerin hazırlıklarına hızlı bir şekilde başlarken daha önce planlanan ancak koronavirüs sebebiyle geçici olarak ertelenen yapımlarda yeniden gündeme gelerek hızlı bir şekilde çalışmalara başlandı. Bu yapımlardan biri olan ve Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan uyarlama dizi Menajerimi Arayın içinde çalışmalar hızlandırmış durumda. Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan dizi için cast çalışmalarında hızlı bir yol alan Ay Yapım bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak dizide rol alacak ana oyuncu kadrosunu tanıttı. İşte haberin detayları!

Menajerimi Arayın Başlıyor!

Ay yapım tarafından Star Tv için çalışmaları başlayan ve Call My Agent adlı diziden uyarlanacak olan, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturacağı ve senaryosunu Yelda Eroğlu’nun keleme alacağı Menajerimi Arayın dizisi cast çalışmalarına hızlı girdi. Ay Yapım tarafından bugün sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda dizide rol alacak oyuncular arasında Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu yer alacak. Hazırlıkların bitmesiyle birlikte Temmuz ayında setlere inmesi beklenen dizi Star Tv’nin önümüzdeki sezonda en iddialı yapımlarından biri olacak. Birçok başarılı projeye imza atan Ay yapım’ın yapımcılığında hazırlanacak dizi şimdiden seyircinin merak ettiği yapımlar arasına girmeyi başardı.

Menajerimi Arayın Dizisi Konusu Ne?

Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlıkları süren ve Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizi eylül ayında ekrana gelecek. Menajerimi Arayın adlı dizi Call My Agent adlı yapımdan uyarlama olacak. Dizi, bir menajerlik şirketinde yaşanan olayları ve eğlence dünyasının arkasında neler yaşandığını ele alacak. Daha çok komedi ve aşk türünde ele alınacak dizi Netflix’te yayınlanan ve seyircilerin ilgiyle takip ettiği Call My Agent adlı yapımdan uyarlanacak. Son zamanlarda artan uyarlamalardan biri olacak olan ve seyircinin de merakla beklemeye başladığı Menajerimi Arayın dizisi şu sıralar oldukça zor zamanlar yaşayan Star Tv’nin de iddialı yapımları arasında yer alacak. Menajerimi Arayın Ay Yapım yapımcılığında Temmuz ayında sete inecek ve Eylül Ayında da seyirciyle buluşacak.

12-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar