Ünlü Oyuncu Barış Falay Ekranlara Dönüyor!

Ünlü Oyuncu Barış Falay Ekranlara Dönüyor!
Efsane dizilerden Ezel’de Kerpeten Ali karakteriyle seyircinin kalbinde taht kuran Barış Falay ekranlara dönüyor. Usta oyuncu yeni sezonda Menajerimi Arayın dizisinde rol alacak.

Barış Falay desek pek çok insan bu oyuncunun kim olduğunu pek bilmez. Ancak bu sefer Kerpeten Ali desek bir anda herkes tanır bu ünlü ve başarılı oyuncuyu. Bir döneme damga vuran ve hala efsane diziler arasında kendine ayrı bir yer ayrılan Ezel’de Kerpeten Ali karakteriyle rol alan ve Medcezir dizisinde de Avukat Selim Erez olarak seyirci karşısına çıkan Barış Falay uzun bir zamandır ekranlarda yer almıyordu. Oyuncunun özellikle Ezel’deki başarılı oyunu ve dizinin seyirci cephesinde efsaneye dönüşmesi Barış Falay’ı da bir anda en tanınan oyuncular arasına sokmuştu. Ancak oyuncunun uzun bir süredir ekranlardan uzak kalışı sevenlerini üzmekteydi. Sonunda bu ayrılık bitiyor. Başarılı oyuncu Ezel’in Kerpeten Ali’si Barış Falay ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

Barış Falay Yeni Sezonda Star Tv’de!

Ünlü oyuncu Barış Falay son olarak rol aldığı Paramparça dizisinden sonra hiçbir yapımda yer almayarak hayranlarını üzmüştü. Sonunda başarılı oyuncu ekranlara dönmek için karar verdi ve yeni sezonda Star Tv’de yayınlanacak olan ve Ay Yapım imzası taşıyan Menajerimi Arayın Dizisiyle anlaştı. Netflix’te yayınlanan Call My Agent dizisinin Türkiye uyarlaması olacak olan Menajerimi Arayın dizisinde başrol oynayacak olan Barış Falay’a dizide Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler eşlik edecek. Usta oyuncu konuyla ilgili olarak “ben de özledim dönüyorum televizyonlara” ifadelerini kullandı. Hazırlıkları son safhaya gelen ve Temmuz ayında sete inecek olan Menajerimi Arayın aynı zamanda Star Tv’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olacak.

Barış Falay Kimdir?

9 Nisan 1972 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Barış Falay ilk orta ve lise eğitiminin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Paramparça

-          Medcezir

-          Al Yazmalım

-          Ezel

-          İstanbul Çocukları

-          Çemberin Dışında

-          Bebeğim

-          Karım ve Annem

-          Aliye

-          Yarım Elma

-          Kuzenlerim

-          90-60-90

-          Bizim Çocuklarımız

-          Tatlı Hayat

-          Dadı

-          Çiçek Taksi

13-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar