Meral Kaplan'dan kötü haber! Gözyaşlarına hakim olamadı

Meral Kaplan'dan kötü haber! Gözyaşlarına hakim olamadı
Meral Kaplan'ndan kötü haber! Gözyaşlarına hakim olamadı. Meral Kaplan'ın eski eşi. Meral Kaplan'ın velayet davası. Meral Kaplan kimdir?

Meral Kaplan'ın acı günü. Meral Kaplan'ın 6 yaşındaki kızının velayeti babasına verildi. Meral Kaplan velayet davasını kaybetti. Meral Kaplan'ın eski kocası kimdir? Meral Kaplan'ın kızı kimdir? Meral Kaplan kaç yaşında? Meral Kaplan rol aldığı diziler. Meral Kaplan kimdir? Meral Kaplan rol aldığı diziler.

Ünlü oyuncu Meral Kaplan, 2018 yılında eşi Erhan Kanioğlu'nun kendini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Boşandığı eşinden 2 milyon lira tazminat ile 6 yaşındaki kızının velayetini isteyen Meral Kaplan, bugün mahkeme karşısına çıktı. Açtığı boşanma davasının ardından eşinibde karşı boşanma davası açması ile bugün mahkeme sonuçlandı. Ancak verilen karar sonucunda 6 yaşındaki kızının velayeti babasına verildi.

Meral Kaplan'ndan kötü haber! Gözyaşlarına hakim olamadı

İstanbul 3. Aile mahkemesinde görülen davaya Meral Kaplan gelirken, iş insanı Erhan Kanioğlu yer almadı. Mahkeme çifti boşandı ve 6 yaşındaki kızlarının velayetinin babasına verilmesini uygun gördü. Ayrıca Meral Kaplan'ın, Erhan Kanioğlu'na 200 bin TL tazminat ödemesini hükmetti.
Mahkeme sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Meral Kaplan, 'Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme bir anda 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Ben pes etmeyince çocuğumun velayeti alındı ama buna izin vermeyeceğim. Ruh sağlığım için rapor istediler her şey tamam bir sıkıntı yok. Mahkeme hiçbir gerekçe göstermedi.' sözlerini kullandı.

Eski manken ve oyuncu olan Meral Kaplan' ın avukatı ise, 'Kararı istinaf edeceğiz. Verilen karar hukuka uygun değildir. Müvekkilimize atfedilen suçlar için somut ve inandırıcı bir delil yoktur. 6 yaşındaki bir kız çocuğu, baba sürekli yurt dışına gidip geliyor, anneye muhtaç. Çocuğun fiziksel ve ruhsal gelişiminin annenin yanında sağlanması gerekiyor.' dedi.

Meral Kaplan kimdir?

8 Nisan 1984 yılında dünyaya gelen oyuncu Meral Kaplan, Kırklareli doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra bir çok oyuncu koçu ile çalışan Meral Kaplan, 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Sevda Çiçeği dizide ile ünlendi. Ardından Çılgın Kanal, Laz Vampir: Tirakula, Ateşteki Kağıtlar, Yola Geldik, Kaçak Avcılar gibi oldukça başarılı dizilerde rol almıştır.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar