Mert ve İdil Fırat Çiftinin Bebekleri Dünyaya Geldi!

Mert ve İdil Fırat Çiftinin Bebekleri Dünyaya Geldi!
Ünlü oyuncular Mert Fırat ve İdil Fırat’ın bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Dünyaya gelen bebeğin ve anne İdil Fırat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Magazin dünyası bugün mutlu bir haberi okuyucularına duyurdu. 2018 yılında evlenen ve mutlu bir evlilikleri olan iki ünlü oyuncu İdil Fırat ve Mert Fırat’ın bugün bir bebekleri dünyaya geldi. İki ünlü oyuncu bebeklerinin dünyaya gelmesiyle mutluluklarını yakınları ve sevdikleriyle doyasıya yaşarken dünyaya gelen bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu ve hem anne İdil Fırat’ın hem de dünyaya merhaba diyen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mert Fırat’la mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu İdil Fırat’ın bebeğini kucağına alması hem magazin basınında hem de soyal medyada geniş yer alırken takipçiler ve okuyuculardan çifte tebrik mesajları yağdı.

2018 Yılında Evlendiler!

Oyuncular Mert Fırat ve İdil Fırat 2018 yılının Eylül ayında evlenerek dünya evine girmişlerdi. Ünlüler dünyasının mutlu çiftlerinden olan Fırat çifti magazin basınında fazla yer almayarak gözlerden ırak bir yaşamı tercih ederken geçtiğimiz aylarda güzel oyuncu İdil Fırat’ın hamile olduğu öğrenildi. Nisan ayında hamile olduğu öğrenilen İdil Fırat ve Mert Fırat çiftini o tarihten itibaren tatlı bir heyecan sararken gün be gün dünyaya gelecek bebeğin heyecanını yaladılar. Sonunda o gün gelip çattı ve çiftin bebekleri dünyaya merhaba dedi. Bugün özel bir hastanede bir erkek bebek dünyaya getiren çiftin mutlu olduğu ve Mert Fırat’ın bebeğini kucağına alırken oldukça keyifli ve neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. Hem bebeğin hem de annenin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklanırken dünyaya gelen bebeğin adı henüz öğrenilemedi. Çiftin takipçileri ve sevenleri ise tebrik mesajlarını sosyal medya üzerinden gönderdi. Bizde canlitv.com ailesi olarak Fırat çiftini tebrik ediyor ve dünyaya gelen bebeğe sağlıklı mutlu bir ömür diliyoruz.

İdil Fırat’tan Açıklama!

Bugün sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getiren ve annelik heyecanını yaşayan güzel oyuncu İdil Fırat daha önce bebek beklediklerini sosyal medya hesabı üzerinden açıklamıştı. Güzel oyuncu paylaşımında “Gönül isterdi ki daha sağlıklı ve huzurlu günlerde sevdiklerimize sarılarak müjdeli haberi verelim fakat bir karantina gününe kısmet oldu. Biz bebek bekliyoruz. Oldukça heyecanlı ve mutluyuz. Kalbinden iyilik geçen iyilikten beslenen heyecanımızı paylaşan ve güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler. Herkese sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz” ifadelerini kullanmıştı. İdil ve Mert Fırat çiftini tekrar tebrik ediyor ve bebekleriyle mutlu bir ömür temenni ediyoruz.

14-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar