Ünlü Oyuncu Boşanmak İçin Mahkemeye Başvurdu!

Ünlü Oyuncu Boşanmak İçin Mahkemeye Başvurdu!
73 yaşındaki usta oyuncu Taner Barlas bundan beş yıl önce nikah masasına oturarak evlendiği eşinden boşanıyor. İşte haberin detayları!

Magazin sayfaları, programları ve sosyal medya bugün ünlü oyuncunun eşiyle boşanacağı haberini duyurdu kitlelerine. Bundan beş yıl önce nikah masasına oturan ve 2015 yılında evlenen ünlü oyuncu Taner Barlas ile eşi Gülşah Kıray Barlas bugün boşanma istemiyle İstanbul Aile Mahkemesine başvuruda bulundu. Ünlü oyuncunun boşanacağı haberi bir anda magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer bulurken çiftin karşılıklı olarak anlaşmaya dayalı bir boşanma kararı aldıkları öğrenildi. 73 yaşında olan ünlü oyuncu Taner Barlas ve eşinin ayrılık sebebinin ne oldu tam olarak öğrenilemezken boşanma başvurularında “evlilik birliğinden beklenen sevgi ve saygı ortadan kalkmıştır” ifadeleri dikkat çekti. İşte haberin detayları!

73 Yaşındaki Ünlü Oyuncu Taner Barlas Boşanıyor!

2015 yılında Gülşah Kıray ile evlenen ünlü oyuncu Taner Barlas evliliklerinin üzerinden beş yıl geçmesinin ardından boşanma kararı aldı. Gülşah Kıray Barlas ile birlikte karşılıklı anlaşmaya dayalı bir boşanma gerçekleştirecek olan çift boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesine başvuruda bulundu. Çiftin başvuru dilekçesinde “evlilik birliğinden beklenen sevgi ve saygı ortadan kalkmıştır. Tarafların şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmalarını talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Ayrıca çiftin çocukları olmadığı da dilekçede belirtildi. Öte yandan Taner Barlas’ın mahkemeye sundu anlaşmalı boşanma protokolüne göre tafralar birbirlerinden herhangi bir nafaka veya tazminat talebinde bulunmayacak.

Taner Barlas Kimdir?

Ünlü ve usta oyuncu Taner Barlas 1947 yılında Burdur’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olan oyuncu daha sonra oyunculuk yapmaya karar vermiş ve bu mesleğe yönelmiştir. 1986 yılında sinema filmiyle kamera karşısına geçen oyuncu bugüne kadar pek çok sinema filmi ve dizi de rol almıştır. Taner Barlas’ın rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır;

-          Bücür

-          Yüksek Sosyete

-          Aşk ve Ceza

-          Kavak Yelleri

-          Melekler Korusun

-          Yüreğine Sor

-          Gurbet Kuşları

-          Binbir Gece

-          Başka Semtin Çocukları

-          Yaprak Dökümü

-          Fırtına

-          Kaybolan Yıllar

-          Çemberimde Gül Oya

-          Asmalı Konak

-          Kurtuluş

-          Berdel

-          Asiye Nasıl Kurtulur

-          Değirmen

14-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar